Οι έφηβοι του Έσπερου κατάφεραν την πρώτη τους νίκη στο αντρικό!!!

1
2271

Οι έφηβοι του Έσπερου κατάφεραν την πρώτη τους νίκη στο αντρικό!!!

Στο πρώτο παιχνίδι στην ιστορία του Σύλλογου μας στο ανδρικό πρωτάθλημα της Δωδεκανήσου, οι έφηβοί μας είχαν και την πρώτη τους νίκη, κερδίζοντας με 59-72 τον Αίολο Κεφάλου και κάνοντας ιδανικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.

Το ημίχρονο κύλισε με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ και παρά τις 28 βολές (!!!!) που εκτέλεσε ο αντίπαλος στο διάστημα αυτό, με τη λήξη του ημιχρόνου βρεθηκαμε πίσω στο σκορ μόνο για έναν πόντο (31-30 ημιχ).

Στο δεύτερο ημίχρονο, σταδιακά οι έφηβοι μας «ανέβασαν στροφές» ενισχύοντας τη διαφορά στο σκορ και πανηγυρίζοντας τελικά μια μεγάλη και ιστορική για το σωματείο μας νίκη.

Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά, για την συνέπεια που έχουν δείξει και συνεχίζουν να δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια.
Κέρδος δεν αποτελεί μόνο η σημερινή νίκη, αλλά και όλα όσα τους έχει προσφέρει μέχρι σήμερα ο αθλητισμός. Μπράβο παιδιά, αποτελείτε πρότυπο για τους μικρότερους αθλητές και αθλήτριες της Ακαδημίας μας, συνεχίστε την καλή σας προσπάθεια!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μπράβο, παιδιά για τις αθλητικές επιδόσεις σας, αλλά τα περισσότερα μπράβο είναι για το ήθος σας και την άριστη συμπεριφορά σας . Συνεχίστε έτσι ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ