ΑΟ Ακαδημία: Αγώνας τριάθλου HALF IRONMAN με την συμμετοχή της αθλήτριας Έλενας Γάντζου

3
5632

Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΤΡΙΑΘΛΟΥ IRONMAN

 

Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου στη Βουλιαγμένη πραγματοποιήθηκε αγώνας τριάθλου HALF IRONMAN με τη συμμετοχή 1600 αθλητών. Στον αγώνα αυτόν συμμετείχε και η αθλήτρια της Ακαδημίας Κω, Έλενα Γάντζου.

Ένας αγώνας τριάθλου HALF IRONMAN ξεκινάει με κολύμπι σε απόσταση 1,9 χλμ, συνεχίζεται με ποδηλασία δρόμου σε απόσταση 90 χλμ και ολοκληρώνεται με τρέξιμο σε απόσταση 21 χλμ. Είναι ένας αγώνας που δοκιμάζει τις σωματικές και τις ψυχικές αντοχές των αθλητών φτάνοντας στα όριά τους. Απλά και μόνο ο τερματισμός αποτελεί από μόνος του έναν άθλο. Στον συγκεκριμένο αγώνα η διαδρομή του ποδηλάτου περιλάμβανε 500 υψομετρικά και η αντίστοιχη του τρεξίματος 210 υψομετρικά.

Η αθλήτριά μας, η οποία για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά συμμετείχε σε αυτόν τον αγώνα, στην επικοινωνία της με την προπονήτριά μας, Ταμάρα Μαρία Τουμπαζή, μετά τον αγώνα της, δήλωσε τα εξής:

«Παρόλο που οι καιρικές συνθήκες ήταν δυσμενέστερες σε σχέση με τον περσινό αγώνα (κύμα, κόντρα αέρας στο ποδήλατο, και αρκετή υγρασία), ο παλμός του κόσμου έδινε δύναμη σε όλους μας. Με καλύτερη επίδοση στο κολύμπι σε σχέση με πέρυσι, ξεκίνησα το αγαπημένο σκέλος του αγώνα για εμένα, το ποδήλατο, σε μια διαδρομή με υπέροχη θέα. Το τρέξιμο με δυσκόλεψε περισσότερο από τα υπόλοιπα αθλήματα λόγω ενός τραυματισμού μου, ο οποίος με είχε αφήσει μακριά από τις μεγάλες χιλιομετρικά δρομικές προπονήσεις. Με δύναμη μυαλού και πολλή θέληση, ολοκλήρωσα τον αγώνα και εύχομαι και του χρόνου να είμαι υγιής και να βρεθώ πάλι στην εκκίνηση».

Η Ακαδημία Κω συγχαίρει θερμά την Έλενα για την υπερπροσπάθειά της.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ