Σοκαριστικός τραυματισμός για παίκτη της Ρόδου στο ματς με τον ΑΟ Πυλίου! – Με ταξί μετέβη στο Γ.Ν. Κω καθώς δεν υπήρχε ασθενοφόρο

5
15762
Υπέστη διάσειση και τον μετέφεραν με ταξί στο νοσοκομείο

Έναν σοκαριστικό τραυματισμό υπέστη το περασμένο Σάββατο ο Ηρακλειώτης ποδοσφαιριστής Γιώργος Γωνιωτάκης, ο οποίος φέτος αγωνίζεται με την φανέλα της Ρόδου στον 3ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Στην αναμέτρηση που έγινε στην Κω με τον ΑΟ Πυλίου, σε μια εναέρια μονομαχία στα πρώτα λεπτά, χτύπησε κεφάλι με κεφάλι με αντίπαλο ποδοσφαιριστή και σωριάστηκε αναίσθητος στον αγωνιστικό χώρο!

Αμέσως έτρεξαν όλοι πάνω του, με το γιατρό να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες και τον ίδιο να συνέρχεται μετά από λίγο αλλά έχοντας ζάλη και την μεταφορά του στο νοσοκομείο να είναι απαραίτητη.

Δυστυχώς στην Κω δεν υπήρχε εκείνη την ώρα διαθέσιμο ασθενοφόρο, με αποτέλεσμα να πάει στο νοσοκομείο με ταξί!

Εκεί έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις αλλά και αξονική στο κεφάλι. Τα αποτελέσματα πέρα από μια ελαφριά διάσειση που έδειξαν, ήταν καθαρά και έτσι ο υψηλόσωμος αμυντικός πήρε εξιτήριο λίγες ώρες αργότερα για να επιστρέψει στην Ρόδο.

Από την πρώτη στιγμή ήταν κοντά του η διοίκηση της ομάδας του και υπήρχε άμεση επικοινωνία με τους δικούς του ανθρώπους στο Ηράκλειο, που όπως ήταν φυσιολογικό ανησύχησαν πολύ, παρακολουθώντας την απευθείας μετάδοση του αγώνα μέσω διαδικτύου.

Επίσης δίπλα στον «Γώνιω» ήταν όλη η ομάδα και ο προπονητής Μανόλης Σκύβαλος, στηρίζοντάς τον σε αυτή την σοβαρή περιπέτεια.

Μάλιστα, οι γονείς του Γιώργου Γωνιωτάκη ευχαρίστησαν προσωπικά τον πρόεδρο κ. Μαρτίνη για την άμεση κινητοποίηση και το ενδιαφέρον που έδειξε σε ό,τι χρειάστηκε για το παιδί τους.

Πηγή:  https://www.neakriti.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο τρίτος προορισμός στην Ελλάδα δεν έχει ασθενοφόρα δεν έχει γιατρούς δεν έχει νοσοκομείο το μόνο που έχει τσέπη γεμάτη και hot spot

  2. ΜΑ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΕΦΥΓΑΝ ……. ΤΙ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ.
    ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΟ ΦΟΡΤΗΓΑΚΙ…………ΑΧ ΑΧ ΑΧ ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

  3. Ασθενοφόρα έχει και το υπουργείο υγείας αλλά και άμυνας στην Κω, προσωπικό το υπουργείο υγείας δεν έχει…. Πρέπει να αξιοποιηθεί όλο το υγειονομικό άμεσα…

  4. Αφού πήραν την νίκη με την βοήθεια των διαιτητών όλα καλά πήγαν γι αυτούς τι θέλουν και κάνουν και παράπονα φαντάσου να έχαναν κιόλας τι θα ακούγαμε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ