«Μαχητές της Κω»: Χρυσό για Νίκο Πάτρη , 3η θέση και χάλκινο για την Ελένη Νερουτσοπούλου στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Kick Boxing ,στην Κωνσταντινούπολη

2
16407
Με μετάλλια επέστρεψαν οι ΄΄ΜΑΧΗΤΕΣ ΚΩ΄΄από το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, της Κωνσταντινούπολης!!
Με χρυσό  ο Νίκος Πάτρης που είναι ο νέος πρωταθλητής Ελλάδος στην κατηγορία KL 42 kg και στην  3η θέση  και χάλκινο  η Ελένη Νερουτσοπούλου κατηγορία KL – 50 kg,  αθλητές του συλλόγου του Χρήστου Νεοχωρίτη,  «Μαχητές της Κω» . Τα παιδιά κατέθεσαν την ψυχή τους και κατάφεραν να επιστρέψουν με ένα χρυσό και δύο χάλκινα μετάλλια στις αποσκευές τους.
Να θυμίσουμε πως Κώοι αθλητές  που συμμετείχαν ήταν οι  Ελένη Νερουτσοπούλου, Ιουλία Καραθωμά, Ειρήνη Κοτάκη και Νικόλας Πάτρης, που πλαισιώνουν την Εθνική ομάδα Kick Boxing στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα,στην Κωνσταντινούπολη  που διεξήχθη από 25 Αυγούστου μέχρι και 3 Σεπτεμβρίου.
Οι Κώοι αθλητές πρόσθεσαν  ένα ακόμη μετάλλιο στη συλλογή τους και έχουν ένα λαμπρό μέλλον μπροστά τους.
Τους αθλητές «Μαχητές της Κω» που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα,  υποδέχθηκε  σήμερα κατά την επιστροφή τους, στη Σένγκεν, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ Κω, Παναγιώτης Χατζηχριστοφής, ο οποίος είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους αθλητές και τις οικογένειες τους.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. συγχαρητήρια στα παιδιά που εκπροσώπησαν τη χώρα μας με τα χρώματα της εθνικής. συγχαρητήρια και στον προπονητή τους..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ