Πένθος στις Εσπερίδες: “Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών ο κόουτς Θανάσης Μπούτας…

0
5191

Θλίψη στην ομάδα των Εσπερίδων, καθώς ο προπονητής Κορασίδων της ομάδας, Θανάσης Μπούτας, άφησε απρόσμενα την τελευταία πνοή του σε ηλικία 48 ετών.

Οι Εσπερίδες θρηνούν από την Τρίτη (1/8) τον απροσδόκητο χαμό του προπονητή του τμήματος Κορασίδων του συλλόγου, Θανάση Μπούτα… Η ομάδα της Καλλιθέας γνωστοποίησε με ανακοίνωση την τραγική είδηση, αναφέροντας:

«“Έφυγε” από κοντά μας ξαφνικά, ένα αγαπημένο παιδί της ομάδας μας, ένας προπονητής που πρόσφερε τα πάντα για πολλά χρόνια στον σύλλογο σε όλες τις ομάδες, από την γυναικεία ως τις υποδομές. Ο Θανάσης Μπούτας στα 48 του, δεν είναι πιά κοντά μας και είμαστε όλοι συγκλονισμένοι, παράγοντες, προπονητές, αθλήτριες, γονείς φίλοι του σωματείου για την απώλεια ενός προπονητή, φίλου, ανθρώπου…

«Ήταν ένας δικό μας… Κρίμα και άδικο… Θανάση, να είσαι ευτυχισμένος και χαμογελαστός, όπου και αν είσαι πλέον. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ! Συλλυπητήρια στην σύζυγό του και τον γιό του Βασίλη».

Ο Θανάσης Μπούτας έχει εργαστεί σε κάθε ηλικιακή κατηγορία, ενώ είχε διατελέσει χεντ κόουτς σε ομάδες της ΕΣΚΑΝΑ, όπως οι Προφήτης Ηλίας και Αετός Καλλιθέας. Στις Εσπερίδες έλαβε και χρέη βοηθού προπονητή στην Α1 γυναικών και τα τελευταία χρόνια είχε αναλάβει πόστο στα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

eurohoops.net

Ο Άνγκους Κλάουντ, ηθοποιός της σειράς «Euphoria» πέθανε σε ηλικία 25 ετών

Έφυγε από τη ζωή ο Πάρις Μποσκόπουλος

Την τελευταία του πνοή άφησε ο Πάρις Μποσκόπουλος, γνωστό στέλεχος της φαρμακευτικής αγοράς και άνθρωπος του τομέα της Υγείας. Έπειτα…
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ