Πρωταθλητής Ελλάδος στο Beach volley ο Δημήτρης Χατζηνικολάου από Κω ! Ντάλλας, Χατζηνικολάου: Απερίγραπτο αυτό που νιώθουμε (BINTEO)

0
5026

Ντάλλας, Χατζηνικολάου: Απερίγραπτο αυτό που νιώθουμε

BEACH VOLLEYBALL 

Το όνειρό τους πραγματικότητα έκαναν στην άμμο του Αγίου Νικολάου ο Σταύρος Ντάλλας με τον Δημήτρη Χατζηνικολάου. Οι δύο αθλητές ήταν αυτοί που στο τέλος ανέβηκαν στη κορυφή της Ελλάδας για το 2023 και μίλησαν για τον τίτλο που κατέκτησαν στην Κρήτη και για την φετινή τους πορεία ως συμπαίκτες.

«Είμαστε χαρούμενοι. Σε όλα τα Grand Slam είχαμε φτάσει πολύ κοντά και δεν είχαμε καταφέρει να κερδίσουμε κανένα. Ο τίτλος που πήραμε τώρα είναι του πρωταθλητή και πραγματικά δεν έχω λόγια» είπε ο Δημήτρης Χατζηνικολάου που στιγμές νωρίτερα είχε μία πολλή όμορφη στιγμή με τον πατέρα του και πρώτο του προπονητή Αλκιβιάδη Χατζηνικολάου.

Από την πλευρά του ο Σταύρος Ντάλλας σχολίασε: «Τα συναισθήματα είναι απερίγραπτα. Από το χειμώνα που αποφασίσουμε να παίξουμε μαζί δουλέψαμε πάρα πολύ. Ήρθαν καλές νίκες, απογοητεύσεις μέχρι τις καλές εμφανίσεις στον Άγιο Νικόλαο που πήραμε τον τίτλο».

Σε λίγο το βίντεο με τις δηλώσεις των Ντάλλα, Χατζηνικολάου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ