Δημοτικοί υπάλληλοι: Η σημαντική συμβολή τους στη συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Κω

6
7571


Ρεπ. Στέργος Χατζηστέργος

Ο Δήμος της Κω παρέχει διαχρονικά σημαντική στήριξη στα σωματεία που καλλιεργούν τον αθλητισμό και την υγιή άμιλλα παρέχοντας τις δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις του δωρεάν χωρίς να επιβαρύνει τον οικονομικό προϋπολογισμό των σωματείων.

Σημαντική ήταν και είναι η υποστήριξη των δημοτικών υπαλλήλων στη συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου της Κω.

Αυτές τις ημέρες και με πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες, το συνεργείο των υδραυλικών παρέλαβε το νέο υδραυλικό υλικό που προμηθεύτηκε ο ΔΟΠΑΒΣ ΚΩ με άμεσες ενέργειες του προέδρου του ΔΟΠΑΒΣ κ.Παναγιώτη Χατζηχριστοφή και προχώρησε σε εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης του δικτύου ποτίσματος του νέου σταδίου ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ.
Ανεκτίμητη η προσφορά των υπεύθυνων υδραυλικών του Νίκου Χατζηβασιλείου και του Γιώργου Χατζηβελούδου που υπό δύσκολες συνθήκες αποκατέστησαν τις υπάρχουσες βλάβες του δικτύου και θα συνεχίσουν να τις επιδιορθώσουν όλες τις ζημιές.

Σημαντική ήταν και η παρουσία του συναδέλφου Νίκου Καλυμιοναρή, της Υπηρεσίας πολιτικής προστασίας του Δήμου της Κω, ο οποίος ήρθε κατόπιν συνεννόησης με τον αντιδήμαρχο κύριο Σταμάτη Καμπουράκη και με το ειδικό όχημα της υπηρεσίας έπλυνε τις κερκίδες και τα καθίσματα του σταδίου ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ ενόψει των πολιτιστικών εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο των θερινών Ιπποκρατείων.

Η κυρία Χαρούλα Μποδούρ, επιμελείται την καθαριότητα των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων του σταδίου και ο συνάδελφος Μάκης Πουλημάς την συντήρηση του αγωνιστικού φυσικού χλοοτάπητα.

Ένα ευχαριστώ από καρδιάς σε όλους τους συναδέλφους που στηρίζουν την κοινή προσπάθεια για την συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων, από όλες τις υπηρεσίες του Δήμου Κω διοικητικές και τεχνικές.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΞΕΓΚΕΜΙΣΤΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΞΑΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟ.

  2. σωπα ρεεεε α τους πουμε και μπραβο που κάνουν την δουλειά τους!!!!!!
    ΤΟ οτι ο ανύπαρκτος(προεδρος ΔΟΠΑΒΣ) εχει φυτεψει 7 φορες γκαζον σε ολα τα γηπεδα ποδοσφαιρου γιατι ξερενεται αφου προσλαμβανει προσοπικο οποτε του ερθει???

    • Ρεε ανόητε..ξερόλα!! Ο εκάστοτε Πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ δεν μπορούσε και δεν μπορεί να κάνει πρόσληψεις!! Ο Δήμος προσλαμβάνει προσωπικό με οκτάμηνες συμβάσεις ή μέσω ΟΑΕΔ και εάν του βγαίνουν οι ελλείψεις δίνει κάνα άτομο.
      Στα περισσότερα δημοτικά γήπεδα στην Ελλάδα , οι ελλείψεις σε προσωπικό είναι τεράστιες όπως και η συντήρηση τους.

  3. ΕΞΩ ΚΑΘΑΡΙΖΕΤΕ…;;;ΜΕΣΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΣΟ ΚΑΘΑΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ…;;;ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΒΡΟΧΗΣ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΛΕΤΕ…!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ