ΣΕΒΑΣ ΚΩ «Ο ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ»: Εξαιρετική εμφάνιση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου βετεράνων «Αλεξανδρούπολη 2023

0
4032


Ρεπ. Στέργος Χατζηστέργος

Εξαιρετική εμφάνιση των αθλητών του ΣΕΒΑΣ ΚΩ «Ο ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ» στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου βετεράνων αθλητών «Αλεξανδρούπολη 2023″

Το Σαββατοκύριακο 8- 9 Ιουλίου 2023, στη πανέμορφη και φιλόξενη πόλη της Αλεξανδρούπολης , διεξήχθει το 35ο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου βετεράνων αθλητών στο δημοτικό στάδιο » Φώτης Κοσμάς » υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Ελλήνων Βετεράνων Αθλητών Στίβου, του Δήμου της Αλεξανδρούπολης και του Συνδέσμου Ελλήνων Βετεράνων Αθλητών Αλεξανδρούπολης.

Ο ΣΕΒΑΣ ΚΩ «Ο ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ » συμμετείχε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα με δύο αθλητές, τον Στάθη Τεντζίδη στην κατηγορία Μ60 όπου και κατέκτησε 4 Χρυσά Μετάλλια στα 400μ, 800μ ,1500μ και 5000μ.
Και τον Παναγιώτη Ανανιάδη στην κατηγορία Μ40 όπου και κατέκτησε ένα Χρυσό μετάλλιο στα 200μ και δύο Ασημένια Μετάλλια στα 1500μ και στα 5000μ.

Συγχαρητήρια στους δύο πρωταθλητές Ελλάδας για τις μεγάλες επιτυχίες τους,πολλά μπράβο στην οργανωτική επιτροπή του πανελληνίου πρωταθλήματος για την εξαιρετική διοργάνωση των αγώνων αντάξια στην λαμπρή ιστορία του Βετερανικού αθλητικού κινήματος.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στους αγώνες έλαβαν μέρος αθλητές και αθλήτριες από άλλες βαλκανικές χώρες.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ