ΠΑΣ ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ – ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ 3-2 για το Πρωτάθλημα υποδομών Κ14

1
2738


Ρεπ. Στέργος Χατζηστέργος

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν με πάθος και ένταση για την νίκη, χαρίζοντας μεγάλες συγκινήσεις στους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ.

Ο αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων ήταν συναρπαστικός, καθώς η εναλλαγή του σκορ κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος του παιχνιδιού.
Η ομάδα του Ανταγόρα προηγήθηκε με 1-0 ,στη συνέχεια είχαμε την ισοφάριση σε 1-1 από τον ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ με τον Ανταγόρα να προηγείται με 2-1 και τον ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ με πέναλτι να κάνει το 2-2. Ο Ανταγόρας πριν το τέλος του αγώνα πέτυχε και τρίτο γκολ κάνοντας το 3-2 σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα.

Οι δύο προπονητές, του ΠΑΣ ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ ,ο κύριος Ηλίας Κίτσιος και του ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ, ο κύριος Δημήτρης Δημοπούλος κάνουν εξαιρετική δουλειά στις υποδομές των δύο ιστορικών συλλόγων της Κω και οι οποίοι έχουν εντρυφήσει στους ποδοσφαιριστές τους το ευ αγωνίζεσθαι και αυτό φάνηκε καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Εξαιρετική δουλειά, άψογοι προπονητές!!! Μπράβο σε όλους σας. Δεν παίζει ρόλο η νίκη ή η ήττα. Αυτά που μαθαίνουν τα παιδιά ξεπερνούν το αποτέλεσμα ενός αγώνα. Συγχαρητήρια Ηλία και Δημήτρη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ