Με επιτυχία η χοροημερίδα της Α.Ε Δικαίου στη Νέα Φαντασία – Βραβεύσεις

29
15000


Με απόλυτη επιτυχία και με την παρουσία αρκετού κόσμου πραγματοποιήθηκε η χοροημερίδα που διοργάνωσε η ομάδα της Α.Ε Δικαίου στη «Νέα Φαντασία».
Φίλοι, μέλη του συλλόγου, αθλητές και αθλήτριες εκμεταλλεύτηκαν την αργία της ημέρας και έδωσαν δυναμικό παρών ενώ στην χοροημερίδα βρέθηκε και ο περιφερειακός σύμβουλος, Γιάννης Κρητικός.
Η διοίκηση της ομάδας της Α.Ε Δικαίου, θέλησε να τιμήσει τις ομάδες του ανδρικού για το πρωτάθλημα και την παρουσία της στην Γ’ Εθνική όπως και το παιδικό τμήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Δωδεκανήσου την περσινή χρονιά.
Παράλληλα τιμήθηκαν οι προπονητές, Δημήτρης Τζομάκας, και Γιάννης Παπούλης, οι δύο αθλητές της ομάδας για την συμμετοχή τους στην μικτή Αιγαίου, Πάτροκλος Χατζηγιακουμής και Γιώργος Τσαγγάρης και ο αθλητικογράφος, Γιώργος Πίτσης, για την προσφορά του και την βοήθεια του προς τον σύλλογο.
Στην συνέχεια ο κόσμος είχε την ευκαιρία να ακούσει ζωντανή μουσική, να διασκεδάσει και να χορέψει ενώ πήρε και μέρος στην πλούσιο λαχειαγορά του συλλόγου.

Πηγή: https://www.kostv.gr

29 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Που είστε Κωοι σχολιαστές;; Που είστε;; Κρύφτηκατε; Γιατί δεν βρίζετε τώρα; Κι εδώ γλέντι έγινε κανονικά με ζωντανή μουσική. Οι Κρητικοί και οι Πόντιοι σας πείραξαν; Λοιπόν πηγαίνετε να τα οικονομησετε απο την σεζόν σας και χειμώνα κλάψα για το νοσοκομείο σας. Καληνύχτα σας.

    • Δεν μπορείς να αναγκάσεις οποίον ηδύποτε να συμπάσχει με το ζορι σε αυτη την εθνικη τραγωδια.Ολα ειναι θεμα ατομικής συνείδησης και δεν εχει να κανει σε αυτο ο τοπος καταγωγής του καθενός. Κάποιοι (όπως η κυβέρνηση) θεώρησαν οτι 3 ημέρες πενθος ειναι αρκετές και τελιωσαμε.Στο κατω κατω μπορει να ισχυριστεί κανεις οτι δεν σκοτώθηκαν δικα μας απο την Κω παιδια ,αλλων σκοτώθηκαν. Η κλασσική περίπτωση του παρτακια Νεοέλληνα Λακαμα δηλαδή όπως η αρχοντιά σου.

      • Άκου αλήτη. Αν ήταν σεζόν θα κλείνατε εφτά μέρες τα μπαράκια; Όχι. Άντε γεια. Κλάψες ε κλάψες

    • Φίλε οι μαιντανοί μπαίνουν παντού. Τα κροκοδείλια δάκρυα διαρκούν μόνο για λίγο. Κενοί περιεχομένου και η υποτιθέμενη θλίψη τους έχει ημερομηνία λήξης.

    • Το ίδιο ισχύει και γιαυτους.Τα ίδια θέλεις να λέμε;Αυτό με τους Ποντίους που το έκανε χειρότερο είναι η δικαιολογία.

      • Μιράντα είστε εκτός λογικής. Καμία δεν δικαιολογία δεν ανέφεραν ούτε οι Κρητικοί ούτε οι Πόντιοι. Η απαράδεκτη απόφαση κλάψας λίγες ώρες προ των εκδηλώσεων είναι τουλάχιστον ύποπτη. Εσείς μείνατε στο δέντρο και χάσατε το δάσος.

    • Ρε γιδο κρητικε, το έκαψες…. Ίδιος ο κοτοΠΟΛΑΚΗΣ είσαι…. Δεν άφησες σάιτ να μην βρίσεις την Κω που σε φιλοξενεί.Αγροικε,ημιαγριε, στον πολιτισμό είσαι, ειδάλλως μαζευτα και στο νησί σου……

    • εσύ λογικά θα είσαι στρατιωτικός, δηλαδή όλα μισή τιμή, ζώντας εις βάρος όλων. ή πισω στην σπηλιά σου ή μη μιλάς. Παράσιτο.

  2. Εσύ τι φρούτο είσαι που μιλάς για την σεζόν ΜΑΣ και το νοσοκομείο ΜΑΣ;;;Εσύ από που τρως κι από που πίνεις;;Και ποιών λεφτά ξοδεύεις;;;Έτσι για να ξέρουμε;;Κι επειδή το θράσος και η αγνωμοσύνη κάποιων ξεπερνάει τα όρια να σου αναφέρω ότι τα δύο σας γλέντια του κλειστού και του τιγκακιου παίζουν από χθες το βράδυ με μόλις πέντε σχόλια τα οποία πιάσαν τώρα τα 65.Του δε, δικαίου μπήκε πριν λίγο και όπως συμβαίνει σχεδόν πάντα αύριο θα δεις και θα διαβάσεις τα σχόλιανα!!!Άιντε με τους κάθε γραφικούς που μπαίνουν και γράφουν τάχα θιγμένοι!!

    • Άσε την κλάψα αγράμματε. Σύνελθε. Οι Κρητικοί και Πόντιοι έμαθα ότι ρώτησαν άμεσα ενημέρωση και τους είπαν 3 μέρες πένθος. Και ξαφνικά απόφαση περιφέρειας για επέκταση. Πες μου τώρα ρε ανόητε, τι θα έκανες; Εσύ πληρώνεις; Ρε άντε απο κει. Συνέχισε την κλάψα.

  3. με λίγες ώρες διαφορά από την εκδήλωση των Κρητών-Ποντίων για την Ενσωμάτωση, τι έχετε να πείτε όσοι ξεσπαθώσατε εναντίον τους;

  4. οι ανεγκέφαλοι δεν έχουν τόπο καταγωγής. ντροπή και στους συμπολίτες μου που πήγαν εκεί και μάλιστα δύο φορές περισσότερο αφού άκουσαν την κατακραυγή για τους προηγούμενους. τελικά στο σπίτι μας να μην συμβεί και όπου θέλει ας γίνει το κακό. ντροπή ντροπή……

  5. Το Δ.Σ. δεν θα πρεπε να βραβέυει το κ.Βλαχο την κ.Παπαδοπουλου? Και αυτοι μες το κρύο δεν προπονουν ? Δεν ειναι προπονητες της ομάδας μας???

    • Επισκέπτη. Εσύ είσαι ξεφτίλας. Στις πόσες μέρες σου κάνει να συνεχίσουμε την ζωή μας; Στις πόσες μέρες θα γυρίσουν πίσω τα νέα παιδιά που χάθηκαν; Λέγε ρε. Λέγε.. Όλα αυτά είναι υποκρισία.

  6. η ομάδα σας δεν εχει νέους προπονητες να βραβευσει; είδα καπου εκεί εναν …που προπονει κ αυτο μεσσ στο κρύο….η είναι εκτός κλίκας…. αυτοί δεν σεβονται νεκρούς τα αθλητικά ηδανικά θα σκεφτουν !

  7. Που είστε τώρα να σχολιάσετε επαναστάτες του καναπέ? Οι Πόντιοι κ οι Κρητικοί σας πείραξαν που έχουν νιώσει το θάνατο χρόνια τώρα? Εσείς που έχετε αλλοιωθεί από το κέρδος του τουρισμού,που είσαστε να πενθήσετε? Όλα τα τσιπουράδικα του νησιού γεμάτα χθες…το καλοκαίρι θα τα ξεχάσετε όλα μπρος στη μάσα..όπως κάνετε τόσα χρόνια…ΣΙΩΠΗ……

  8. Ε ΒΕΒΑΙΑ, ΟΠΟΥ ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑ, ΚΑΙ Η ΒΑΣΙΛΩ ΠΡΩΤΗ!! ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΕΙΧΑΜΕ ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΝΘΟΣ!!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!

  9. Που είστε τώρα όλοι οι επαναστάτες του καναπέ? Όλα τα τσιπουράδικα χτες ήταν γεμάτα,έτσι πενθείτε Κωοι? Οι Κρητικοί κ οι Πόντιοι σας φταίνε,που πενθούνε μια ζωή νεκρούς πολεμιστές? Ούτε ιστορία γνωρίζετε..κ ούτε πρόκειται ποτέ να τους φτάσετε…σε λίγες μέρες που αρχίσει η κονομα πάλι θα τα ξεχάσετε όλα..καληνύχτα σας..

  10. ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ….ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΧΑΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΙΞΑΤΕ ΞΑΝΑ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ