Σε ευχάριστο και οικογενειακό κλίμα η κοπή της πίτας του Ανταγόρα

0
2932


Με την παρουσία των αθλητών, των αθλητριών και των γονέων απ’ τα τμήματα του ποδοσφαίρου, του βόλει και της άρσης βαρών πραγματοποιήθηκε στην Μαρίνα η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ανταγόρα.
Ο πρόεδρος του συλλόγου, Μάριος Πλούμπης καλωσόρισε τους παρευρισκομένους, ευχήθηκε καλή χρονια και παράλληλα ευχαρίστησε τους προπονητές όλους των τμημάτων για ότι έχουν πετύχει ενώ με αφορμή την παρουσία του Δημάρχου έκανε αναφορά στο παλιό γήπεδο Ανταγόρας που πρασίνισε κάτι που δεν είχε γίνει παλαιότερα όταν σε μια κοπή πίτας των “πρασίνων” είχε δεσμευτεί η προηγούμενη δημοτική αρχή.
Χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Κω, Θεοδόσης Νικηταράς, ενώ το παρών έδωσε και ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ, Παναγιώτης Χατζηχριστοφής, ο πρόεδρος της Μαρίνας, Κώστας Χόνδρος και ο αντιπρόεδρος της Μαρίνας, Πέτρος Πετρής.
Ο Ανταγόρας μάλιστα πριν την κοπή της πίτας θέλησε να τιμήσει τον κ. Κώστα Χατζηεμμανουήλ για την μεγάλη του προσφορά στον αθλητισμό του νησιού ως έναν άνθρωπου που δίνει το παράδειγμα σε όλους μας.
Παράλληλα ο προπονητής της ομάδας βόλει, Στράτος Μπίλλης ευχαρίστησε δημόσια τον Παναγιώτη Χατζηχριστοφή ανακοινώνοντας και επίσημα ότι το Final-4 του ανδρικού πρωταθλήματος θα γίνει στην Κω.

Πηγή: https://www.kostv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ