Μεγάλη νίκη για τον Α.Ο Πυλίου, 2-1 τον Παναργειακό

0
2218


Δείχνοντας για ακόμη μια φορά ότι στο Πυλί είναι ανίκητος ο Α.Ο Πυλίου, επικράτησε με 2-1 του Παναργειακού για την 15η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής (4ος Όμιλος). Σκόρερ για την ομάδα του Δημήτρη Χρυσόπουλου οι Βουκομάνοβιτς και Αποστολίδης ενώ ο Ντε Σόουζα ήταν αυτός που μείωσε στις καθυστερήσεις για τον Παναργειακό. Συγκινητική στιγμή στο ημίχρονο με τον Δήμαρχο, Θεοδόση Νικηταρά να ανακοινώνει ότι γήπεδο θα ονομαστεί «Δημήτρης Ρούφας» ενώ ο πρόεδρος του συλλόγου, Πέτρος Κεφαλιανός, ανακοίνωσε ότι η ομάδα αποσύρει την φανέλα με το Νο.7.
Εικόνα
Στα πρώτα δευτερόλεπτα απείλησαν οι φιλοξενούμενοι όταν από σέντρα του Πατσιαβούρα, ο Ντε Σόουζα πήρε την κεφαλιά με τον Τοπουζλή να απομακρύνει στην αριστερή του γωνία. Σε ένα ματς με αρκετά λάθη και ένταση απ’ το ξεκίνημα ο Α.Ο Πυλίου απ’ το 15’ και μετά ανέβασε την απόδοση του και απείλησε πρώτη φορά με το σουτ του Δρόσου στο 19’ με τον Παππά να απομακρύνει στην αριστερή του γωνία. Στο 26’ ο Κότζα εκτέλεσε το κόρνερ με τον Χατζηβασίλη από καλή θέση να πιάνει την κεφαλιά και την μπάλα να περνά άουτ.
Οι «βυσσινί» είχαν κλείσει ιδανικά τους χώρους και στο 32’ απείλησαν ξανά με το σουτ του Βουκομάνοβιτς ενώ πριν το ημίχρονο, Κότζα και Χατζηβασίλης συνεργάστηκαν με τον τελευταίο να δοκιμάζει τα πόδια του και τον Παππά να μπλοκάρει στην αριστερή του γωνία.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Α.Ο Πυλίου μπήκε απ’ την αρχή αποφασισμένος για τη νίκη. Στο 47’ ‘ηρθε η πρώτη καλή στιγμή με το σουτ του Δρόσου με τον Παππά να απομακρύνει στην αριστερή του γωνία και στο 58’ ήρθε το 1-0 για τους γηπεδούχους. Ο Μπριλάκης που είχε μείνει ψηλά έφερε την μπάλα στην περιοχή, ο Βουκομάνοβιτς εκμεταλλεύτηκε την ασυνεννοησία στην άμυνα του Παναργειακού και με κεφαλιά πέρασε την μπάλα πάνω απ’ τον Παππά για το 1-0.
Ο Παναργειακός προσπάθησε αλλά δεν μπόρεσε να πάρει μέτρα στο γήπεδο παρά τις αλλαγές του Γιώργο Βαζάκα με τον Αποστολίδη στο 66’ να δοκιμάζει τα πόδια του και την μπάλα να περνά ελάχιστα πάνω απ’ την εστία του Παππά. Ο Δημήτρης Χρυσόπουλος θωράκισε την μεσαία του γραμμή και στο 82’ ο Χατζηνικολάου με δυναμική παρέμβαση έστρωσε την μπάλα στον Αποστολίδη. Ο μεσοεπιθετικός του Α.Ο Πυλίου πήγε στην ατομική ενέργεια, πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο και με πλασέ με το αριστερό την έστειλε στην αριστερή γωνία του Παππά για το 2-0.
Το μόνο που άλλαξε μέχρι το τέλος ήταν η μείωση του σκορ όταν στο 91’ ο Χαλκιαδάκης εκτέλεσε το φάουλ απ’ τα αριστερά και ο Ντε Σόουζα με προβολή έγραψε το 2-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Ο κορυφαίος
Για ακόμη μια φορά η αμυντική τετράδα του Α.Ο Πυλίου, μαζί με τον Μαυρόπουλο ήταν σε εξαιρετική κατάσταση και πήγαν πρώτοι σε όλες τις μονομαχίες όπως και ο Αποστολίδης που με τις ενέργειες του ανέβασε επιθετικά όλη την ομάδα των γηπεδούχων.
Διαιτησία
Δεν απέφυγε τα λάθη σε ένα δύσκολο ματς ο Γιανναράκης, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα οι Πετρίδης και Σηφάκης.
Οι συνθέσεις
Α.Ο Πυλίου (Δημήτρης Χρυσόπουλος): Τοπουζλής, Χατζηβασίλης, Μπριλάκης, Μπέρτος, Παναγιωτόπουλος, Χατζησουλεϊμάν (46’ Αποστολίδης), Μαυρόπουλος, Δρόσος (89’ Μαργαρίτης), Τουργαΐδης (69’ Χατζηνικολάου), Κότζα (89’ Σκέντζος), Βουκομάνοβιτς (79’ Τάσιος).
Παναργειακός (Γιώργος Βαζάκας): Παππάς, Πατσιαβούρας (88’ Πλαστουργός), Λιακόπουλος, Σακελλαρόπουλος, Τσιώλης, Μαρίνης (57’΄λ.τ. Καπετανάκης), Καμπεράι (88’ Φλώρος), Ντε Σόουζα, Τσάνι Α. (88’ Θεοδοσιάδης), Τσάνι Λ. (65’ Χαλκιαδάκης), Σαΐρίνεν

Πηγή: https://www.giafkasports.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ