Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του συλλόγου Ασκληπιός Κω

0
2320


Με την παρουσία αρκετών γονέων, και συγγενών πραγματοποιήθηκε στο Αθλητικό Πολύκεντρο η κοπή της πίτας του συλλόγου «Ασκληπιός», ενός συλλόγου που δραστηριοποείται τα τελευταία 20 χρόνια έχοντας φέρει αρκετές και μεγάλες επιτυχίες και δείχνοντας μέσα στον χρόνο την συνέπεια και την σοβαρότητα που διέπει τόσο την ομάδα όσο και τον προπονητή, Βασίλη Κώστογλου.
Ο κ. Κώστογλου καλωσόρισε τον κόσμο, τον ευχαρίστησε για την παρουσία του και έκανε μια σύντομα αναφορά στις επιτυχίες του Ασκληπιού αλλά και στην στήριξη των γονέων όλα αυτά τα χρόνια ενώ επισήμανε ότι ο σύλλογος προετοιμάζεται για να διοργανώνει μια μεγάλη χοροεσπερίδα με σκοπό ο Ασκληπιός να μπορέσει να συμμετέχει και σε ακόμα μεγαλύτερες διοργανώσεις ή να κάνει ένα αθλητικό tour στην Αθήνα με σκοπό να ανέβει και άλλο το επίπεδο ή ακόμη και να μπορέσουν οι αθλητές να περάσουν κάποια εργομετρικά τεστ.
Το παρών έδωσε ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ, Παναγιώτης Χατζηχριστοφής που μετέφερε και τις ευχές του Δημάρχου και συνεχάρη τον κ. Κώστογλου και τους γονείς για τα όσα έχουν πετύχει μέχρι σήμερα τονίζοντας ότι γίνονται προσπάθειες να υπάρχουν ακόμα περισσότεροι κλειστοί χώροι για προπόνηση, όπως και ο Έπαρχος Κω, Γιάννης Καμπανής που με την σειρά του έδωσε τις ευχές και τα συγχαρητήρια του, λέγοντας ότι το Επαρχείο και η Περιφέρεια στο μέτρο του δυνατού είναι κοντά στον Ασκληπιό και στηρίζουν τις δράσεις του.
Την πίτα ευλόγησε ο πάτερ Τάσος Τσουκνιάς και ο πάτερ Βαγιανός Ιωάννης Κώστογλου ενώ στην συνέχεια, δόθηκαν κάποια τιμητικές πλακέτες στα παιδιά που ξεχώρισαν με την αποδόσεις και τις επιτυχίες του αλλά και οι ζώνες στους αθλητές του συλλόγου. Ξεχωριστή ήταν η παρουσία των κοριτσιών που ετοίμασαν μια όμορφο χορογραφία απ’ τις δράσεις που κάνει ο Ασκληπιός το καλοκαίρι στο καμπ του.

Πηγή: https://www.kostv.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ