ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Ξεκίνησε ο Πανελλήνιος Αγώνας Τοξοβολίας στην Κω με πολλές συμμετοχές

9
3601


ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ρεπ. Στέργος Χατζηστέργος

Ξεκίνησε ο πανελλήνιος Αγώνας Τοξοβολίας σήμερα στο Νέο Στάδιο Ανταγόρας με την συμμετοχή πολλών αθλητών και αθλητριών .
Στην Τελετή έναρξης παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Κω κύριος Θεοδόσης Νικηταράς που απηύθυνε χαιρετισμό ευχόμενος καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες.

Χαιρετισμό απηύθυναν η Αντιπεριφερειάρχης ανάπτυξης κυρία Ευρυδίκη Νάκη και η Αντιδήμαρχος Τουρισμού πολιτισμού κυρία Σέβη Βλάχου.

Στην τελετή έναρξης των αγώνων παρευρέθηκαν ο Σοφολογιότατος Ιμάμης κύριος Ιρφάν Τράμπα, ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ Κω κύριος Παναγιώτης Χατζηχριστοφής, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ ΚΩ κύριος Κωνσταντίνος Ζαχαρός.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, στον ΑΣ ΦΟΊΒΟΣ ΚΩ,στον πρόεδρο του κύριο Νίκο Μιμερίνη, στον αντιπρόεδρο κύριο Γιάννη Τρικοίλη και σε όλα τα μέλη και προπονητές του συλλόγου για την επίτευξη αυτού του πολύ σημαντικού αγώνα Τοξοβολίας κάτι το οποίο θέτει τον πήχη ακόμη ψηλότερα προκειμένου να διεξαχθούν στο νησί της Κω, στα Δωδεκάνησα, αγώνες Τοξοβολίας μεγαλύτερης εμβέλειας ακόμη και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εύχομαι να μην πληρώνουμε για Αγώνες που δεν θέλει κανείς να διοργανώσει και δεν παρακολουθεί κανείς εκτός από τους συμμετέχοντες.

    • Οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα είναι ευπρόσδεκτη και για να ολοκληρωθεί εκτός από κάποια λίγα χρήματα χρειάζεται και πολύς κόπος και προσπάθεια. Ο αθλητισμός είναι που κρατάει τα παιδιά μας υγιή και μακριά από κακοτοπιές. Όσο για τα χρήματα που είναι το μόνο που σε νοιάζει προέρχονται από χορηγούς και συνδρομές.

  2. Πρόταση : βιταμίνες στους επισήμους στην είσοδο κάθε εκδήλωσης ….ειδικά στο δήμαρχο και στην αντιδήμαρχο που δεν αφήνουν εκδήλωση για εκδήλωση. Φυσικά και φωτογραφήσεις και λόγους …βαρεθήκαμε αλήθεια να τους ακούμε

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ