Απάντηση Π. Χατζηχριστοφή σε Ν. Μιμερίνη: Δεν πρόκειται να συμμετάσχουμε σε προσωπικές και σωματειακές διαφορές ή σκοπιμότητες

9
317

Δήλωση Προέδρου ΔΟΠΑΒΣ Κω Παναγιώτη Χατζηχριστοφή

 

Αγαπητοί συνδημότες μου,

με λύπη πληροφορήθηκα την ανάρτηση, με επισήμανση, που έκανε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, με τρόπο που παραπέμπει σε τρικ πολιτικών σκοπιμοτήτων, ο  Πρόεδρος του αθλητικού σωματείου ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ, Νίκος Μιμερίνης, ο οποίος   απειλεί με παραίτηση, καθώς, κατά τα λεγόμενά του, αισθάνεται αδικημένος και περιφρονημένος από τη Διοίκηση του ΔΟΠΑΒΣ.

Αξίζει να σημειώσω ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Μιμερίνης απειλεί με παραίτηση.

Θα πρέπει ωστόσο να υπενθυμίσω, αυτό που του έχω αναφέρει αρκετές φορές και κατ’ ιδίαν και το οποίο λόγω της θέσης του όφειλε να γνωρίζει, ότι η Διοίκηση δεν απειλείται και δεν εκβιάζεται, διότι εκβιαζόμενος δεν διοικείς.

Επίσης, οφείλω να του υπενθυμίσω, ότι δεν διοικεί εμένα, τους εργαζόμενους του ΔΟΠΑΒΣ ή κάποιον Δημοτικό Οργανισμό, παρά μόνο το σωματείο που εκπροσωπεί και ως εκ τούτου εκεί θα πρέπει να απολογείται για τις όποιες προθέσεις και αποφάσεις του.

Ως προς την ουσία του πράγματος και για να ενημερωθούν οι Κώοι πολίτες, το εν΄ λόγω σωματείο, του οποίου οι γονείς και οι αθλητές τυγχάνουν του Απόλυτου Σεβασμού μας, όπως αποδεικνύεται και εμπράκτως από την συνεχή υποστήριξη προς αυτό (ενδεικτικά οι υπ’ αρ. 34/25-6-2020, 29/18-6-2021, 38/25-5-2022 αποφάσεις χρηματοδότησης για διοργάνωση εκδηλώσεων όπως επίσης και η παραχώρηση της Πλατείας Ανταγόρα για την διοργάνωση KOS 3X3 Basketball Festival), έχει λάβει τις ώρες χρήσης που ζήτησε στο κλειστό γυμναστήριο του Γυμνασίου Κω, δηλαδή συνολικά 29 ώρες, εκ των οποίων 18 ώρες από Δευτέρα έως Παρασκευή και 11 ώρες τα Σαββατοκύριακα.

Θα έπρεπε μάλιστα να πει στους μικρούς αθλητές, στους γονείς τους και στους συμπολίτες μας ότι από το 2019 αλλά και στο νέο πρόγραμμα αυξήθηκαν για το ΦΟΙΒΟ ΚΩ οι ώρες που του διατίθενται σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Η συγκεκριμένη τακτική του κ. Μιμερίνη δεν με ξαφνιάζει πλέον.

Του προτείνω την επόμενη φορά που θα επιλέξει να αποπροσανατολίσει μέρος του αθλητικού κόσμου να το ξανασκεφτεί και να δράσει με διάθεση συνεργασίας.

Ζητούμε ως ΔΟΠΑΒΣ τη συνεργασία του κ. Μιμερίνη, ως Προέδρου του αθλητικού σωματείου ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ, όπως και των Προέδρων όλων των αθλητικών σωματείων.

Στο νησί μας, όπου τα τελευταία τρία χρονιά, μετά από σειρά ετών αδράνειας, πραγματοποιούνται επενδύσεις εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ στις αθλητικές εγκαταστάσεις του, δεν χωρούν προσωπικές και σωματειακές διαφορές ή σκοπιμότητες, στις οποίες δεν πρόκειται να συμμετάσχουμε.

Όπως κατ’ επανάληψη έχω δηλώσει, μόνο ενωμένοι μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά τον πολιτισμό και τον αθλητισμό του τόπου μας.

 

Παναγιώτης Χατζηχριστοφής

Πρόεδρος ΔΟΠΑΒΣ Κω

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. μα τι λέτε κυριε Χατζηχριστοφη???? Ανατρίχιασα!!!! Καλα μιλάμε οτι σαν εσένα κανένας….ετσι όπως τα παρουσιάζεις τουλάχιστον!!!! Τράβα να πα να πέσεις παιδάκι μου και χαλάρωσε λίγο… την είδες κι εσύ πλανητάρχης!!!!

  2. Ντροπή σου φιλαράκο κρίμα πολύ…. Ήρθε η ώρα να τα μαζέψετε τα κουβαδάκια σας κ να πάτε σε άλλη παραλία…. κ.Μιμερινη θα είμαστε κοντά σας σε κάθε βήμα κ σε κάθε προσπάθεια για τα παιδιά μας. Όσο για εσένα κύριε ξανά ντροπή σου… τέτοιοι είστε πήρατε καρέκλα κ εξουσία κ πήρατε αέρα.. ΟΥΣΤ ΔΡΟΜΟ

    • Αυτό συμβαίνει γιατί τα παίρνει από δέκα πλευρές. Γιατί αν το σύστημα απαιτούσε να παραιτηθεί από τη δουλειά του και να μην παίρνει κάποιος 2 ή 3 μισθούς, δεν θα υπήρχε τόση έπαρση.

  3. Βρέ …αντί να λές αυτές τις ….κστσε να βρείς μια λύση με κάνα κλειστό..που το νησί που ζεις

  4. Εχει 8 γηπεδα ποδοσφαιρου 1 κλειστο… αντι να μ@λζεστε στα καναλια …. βρητε τροπο να φτιαξετε ενα κλειστο/ προπονητηριο να λυθουν τα βάσανα σας ..να μήν ταλεπωρειτε κ τα παιδακια ( παιδι σου) που θέλουν να αθληθουν

  5. Θα έπρεπε και εσύ αν όντως αγαπάς το νησί και όχι μια καρέκλα να εφτιαχνες ένα κλειστό ακόμα γιατί αν ξέρεις οι ανάγκες του νησιού δεν καλύπτονται αλλά μόνο φωτό θες και δημοσιοτητες γύρω από ένα γκαζόν μπακλαβά.Ευτυχως υπάρχουν άνθρωποι σαν τον Μιμερινη που αναδεικνύουν την Κω περισσότερο από σένα που είσαι από εδώ

  6. Διαβάζοντας τα παραπάνω σχόλια καταλήγω μόνο σε ένα αποτέλεσμα: ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΦΗ ΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ