Συγχαρητήρια στα κορίτσια του ΑΣ Ηρακλής 2000 για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος- Ας κοιτάξουν επιτέλους οι τοπικοί άρχοντες το θέμα άμεσης κατασκευής κλειστών προπονητηρίων

0
1240

ΕΚΦΡΑΣΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ

 Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στις αθλήτριες, τον προπονητή και τη Διοίκηση της ομάδας Καλαθοσφαίρισης του Α.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ 2000 για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κορασίδων περιόδου 2021-2022.

Η διάκριση αυτή θεωρείται πολύ σημαντική, διότι η ομάδα μας αγωνίζεται σε ανοιχτό γήπεδο και όλοι γνωρίζουμε πόσες ώρες προπονήσεων χάθηκαν τη φετινή περίοδο, λόγω των παρατεταμένων δυσμενών καιρικών συνθηκών.

 Ας κοιτάξουν, επιτέλους, οι τοπικοί άρχοντες το θέμα της άμεσης κατασκευής κλειστών προπονητηρίων και στα χωριά, όπου γίνεται πολύ καλή δουλειά στην ανάπτυξη του αθλήματος, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι ενδιαφέρονται για την ισονομία και ισοπολιτεία της πόλης και των χωριών της.

Μπράβο στα κορίτσια του Α.Σ. ΗΡΑΚΛΗ 2000!

ΤΑΛΑΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (πρώην Πρόεδρος του ΗΡΑΚΛΗ 2000.

ΙΕΡΟΜΝΗΜΩΝ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (πρώην μέλος του Δ.Σ. ΗΡΑΚΛΗ 2000)

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ – ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗΣ 2000

Θέλω να συγχαρώ δημόσια τα καταπληκτικά κορίτσια της ομάδας μπάσκετ ‘ΗΡΑΚΛΗΣ 2000’ για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Δωδεκανήσου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά!

 

Η επιτυχία σας είναι ακόμα μεγαλύτερη αν αναλογιστεί κανείς τις συνθήκες υπό τις οποίες κάνετε προπόνηση.  Αποδείξατε ότι μπορείτε να κατακτάτε στόχους και να φτάσετε πολύ ψηλά.

 

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος δεν αποτελεί τιμή μόνο για την ομάδα του χωριού μας, την πανέμορφη Καρδάμαινα. Αποτελεί τιμή για όλη την Κω.

 

Καλή επιτυχία στην επόμενη φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στην Κρήτη!

 

Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο, τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου και τον προπονητή για την εξαιρετική δουλειά επί σειρά ετών!

Συγχαρητήρια στους γονείς των παιδιών. Να τα χαίρεστε!

Ένα τεράστιο ‘Μπράβο’ στα υπέροχα κορίτσια μας!

Μας κάνατε περήφανους!

 

 

Γιάννης Κρητικός

Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος

Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Απασχόλησης Δωδεκανήσο

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ