Λαϊκός Αγώνας Δρόμου 5 χλμ ΚΟ Εκπαιδευτικών του ΚΚΕ και ΟΒ Κω της ΚΝΕ

2
559
Σας αποστέλλουμε την αφίσα – πρόσκληση της Κομματικής Οργάνωσης Εκπαιδευτικών του ΚΚΕ και της Οργάνωσης Βάσης Κω της ΚΝΕ για τον Λαϊκό Αγώνα Δρόμου 5 χιλιομέτρων, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Απρίλη, στις 10πμ, με έναρξη την Πλατεία Μαρίνας.
Μερικά στοιχεία για τον αγώνα δρόμου,

Συγκέντρωση: 10πμ

Έναρξη λαϊκού αγώνα δρόμου: 10:30πμ
Συνολική απόσταση: 5,2χλμ
Διαδρομή: Έναρξη από Πλατεία Μαρίνας, πορεία παραλιακά προς Ραμίρα, αναστροφή στην διασταύρωση για υδροβιότοπο και πορεία παραλιακά πίσω προς Πλατεία Μαρίνας.
Εκτιμώμενη διάρκεια διαδρομής: 35-40 λεπτά
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βρε……το ξέρετε ότι την ίδια μέρα έχει αγώνες ποδηλασίας στην μαρίνα; Ευτυχώς θα είστε πάλι τα γνωστά ορφανά του Στάλιν οπότε δεν πιστεύω να εμποδίσετε τους ποδηλάτες. Δεν είναι πορεία για να κάνετε ότι σας έρθει στο άδειο κεφάλι. Ααααα…… να μην ξεχάσετε όσοι τρέξετε να έχετε μαζί σας τις κόκκινες σημαίες και να φωνάζετε το γνωστό: Φονιάδες των λαών Αμέ-ρι-κάνοι !!! …… !!!

  2. Εσείς τώρα είστε εκπαιδευτικοί; Γιά ποιόν λαϊκό αγώνα δρόμου μιλάτε; Ούτε περπάτημα 10 μέτρα δεν κάνατε. Μαζευτήκατε 11 άτομα στο γλυπτό του «ταξιδευτή» της πλατείας του Κως, είπατε τις γνωστές μ@λ@κίες στο μικρόφωνο και βάλατε κομουνιστοτράγουδα για να φτιαχτείτε. Άντε ψοφίμια, αν δεν αντέχετε να τρέχετε την επόμενη φορά η πρόσκληση να είναι για τσάι καί χαμομήλι.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ