Α2 Γυναικών: Αμύντας – Ιπποκράτης Κω

0
728

Πρεμιέρα στο Β’ γύρο του πρωταθλήματος και ο Αμύντας υποδέχεται τον Ιπποκράτη Κω στοχεύοντας στην επανάληψη της νίκης της 1ης αγωνιστικής της σεζόν (46-61), στην Κω, αλλά και το 2/2 στην προϊστορία των αναμετρήσεων, σε όλα τα πρωταθλήματα, ανάμεσα στις 2 ομάδες.

Η ομάδα του νησιού της Δωδεκανήσου, που ιδρύθηκε το 1978, μετά την αγωνιστική αποχή της περασμένης σεζόν, πήρε τη θέση της ομάδας της Ικαρίας, που δεν δήλωσε συμμετοχή, ‘οπως και τη σεζόν 2016-17 κερδίζοντας την άνοδο από το τοπικό πρωτάθλημα Δωδεκανήσων, παίρνοντας ως 2η τη θέση του 1ου στο πρωτάθλημα ΓΣ Διαγόρα, που αρνήθηκε τη συμμετοχή.

Η ομάδα της Κω, με το όνομα του πατέρα της Ιατρικής, συμμετείχε για πρώτη φορά στην Α2 το 2011 παίρνοντας, ως πρώτη επιλαχών, τη θέση του Κτησιφώντα Παιανίας, που αρνήθηκε τη συμμετοχή, κατακτώντας τη 2η θέση στο Νότιο όμιλο και την άνοδο στην πρώτη Εθνική κατηγορία σε αγώνα μπαράζ με τον 2ο του Βόρειου ομίλου, Παναθλητικού Συκεών. Η πορεία στην Α1 διεκόπηκε, λόγω οικονομικών προβλημάτων, το 2016, με απευθείας υποβιβασμό στο τοπικό πρωτάθλημα.

Στο τιμόνι του γυναικείου τμήματος του Αθλητικού Συλλόγου Κώων “Ο Ιπποκράτης”, τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές σεζόν, είναι ο Πέτρος Αργυρίου.


κλειστό Υμηττού | Κυριακή 30 Ιανουαρίου | 13:00

ΑΟ Αμύντας – ΑΣ Κώων Ιπποκράτης

Διαιτητές: Ελ Ανύ και Κωστής (κομισάριος Βαμβακάς)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ