ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Θερμή υποδοχή των Πρωταθλητών Ελλάδος της άρσης βαρών του ΑΝΤΑΓΟΡΑ στην Κω

6
5242

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Θερμή ήταν η υποδοχή από τον Δήμαρχο, τους συνεργάτες του, τους διοργανωτές και όλους τους παρευρισκόμενους στη λήξη του 4ου 3on3 Basketball festival Κω απόψε στην πλ. Ανταγόρα στους Πρωταθλητές Ελλάδος της άρσης βαρών του ΑΝΤΑΓΟΡΑ, αμέσως μετά την άφιξή τους στο Αεροδρόμιο Ιπποκράτης.

Ως γνωστόν οι αθλητές του Χρήστου Σπύρου και του Θεμιστοκλή Νικολακάκη, μετά από μια εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησαν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων- Παίδων στην Αριδαία που ολοκληρώθηκε το Σάββατο 31 Ιουλιου ,κατάφεραν να ανεβάσουν τον Ανταγόρα στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου κερδίζοντας επάξια τον τίτλο του ¨ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΛΛΑΔΟΣ¨ τόσο στους παίδες U17 όσο και στους εφήβους U20 για το 2021.
Οι 8 μικροί πρωταθλητές μας, πριν από τρεις μήνες περίπου, υποσχέθηκαν ότι στην μνήμη του αείμνηστου. Παναγιώτη Σπύρου, παλαιού πρωταθλητή και εθνικού προπονητή της άρσης βαρών, ότι θα προσπαθήσουν να κατακτήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδος και να τον αφιερώσουν σε εκείνον.
Η υπόσχεση τους έγινε πραγματικότητα, κατακτώντας 23 Μετάλλια. 3 χρυσά, 5 αργυρά και 15 χάλκινα , συγκεντρώνοντας 545 βαθμούς που τους χάρισαν την πρώτη θέση στην Ελλάδα, στους παίδες, αφήνοντας δεύτερο τον ΠΑΟΚ με 373 βαθμούς και τρίτο ΒΥΒΩΝ ΑΣΠΡΟΠΎΡΓΟΥ με 241 βαθμούς. Αντίστοιχα στην ηλικιακή κατηγορία των εφήβων συγκέντρωσαν 392 με δεύτερο τον ΠΑΟΚ με 317 βαθμούς και τρίτο τον ΦΟΑ ΑΡΙΔΑΊΑΣ με 312 βαθμούς.
Ο ένας από τους δύο αρχηγούς της ομάδας, ο Άγγελος Μπροκος που αγωνίζεται για τελευταία χρόνια ως παιδας, (από του χρόνου ηλικιακά- αγωνιστικά είναι εφηβος) έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις σαν παιδας, κατακτώντας 3 χρυσα μετάλλια στην κατηγορία των 96 κιλων.
Αναλυτικά οι επιδόσεις και οι θέσεις των πρωταθλητών Ελλάδος
Τρακοσσας Στέφανος 3ος αρασε ,2ος Επ. Ζετε και 3ος σύνολο 55kg παίδες U17 & εφήβους U20
Ζουμπουλικος Νικόλαος 3ος αρασε, επ. ζετε και σύνολο παίδες U17 & εφήβους U20
Λουσκα Λεντιαν 5ος αρασε, 3ος επ. ζετε και σύνολο παίδες U17,
Ζουμπουλικος Εμμανουήλ 6ος αρασε, επ. ζετε και σύνολο
Παπαδοπουλος Ανδρέας 6ος αρασε, 5ος επολε ζετε και συνολο
Ζωγακης Ελευθέριος 7ος αρασε ,επ. ζετε και σύνολο
Μπροκος Άγγελος 1ος Αρασε 1ος Επ ζετε 1ος σύνολο
Κουλλολλι Σούλι 2ος αρασε, επ ζετε και σύνολο παίδες U17 και 3ος αρασε επ. ζετε και σύνολο εφήβων U20

Πολλά

συγχαρητήρια!!!

Συγχαρητήρια από το Δήμαρχο Κω στο τμήμα Άρσης Βαρών του ΠΑΣ Ανταγόρα για την Πανελλήνια πρωτιά τους

 

 Ο Δήμαρχος Κω, Θεοδόσης Νικηταράς απευθυνόμενος στους αθλητές του τμήματος Άρσης Βαρών του ΠΑΣ Ανταγόρα έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Σας συγχαίρω  για τη μεγαλειώδη επιτυχία σας να στεφθείτε Πρωταθλητές Ελλάδος στις κατηγορίες Παίδων και Εφήβων.

Πριν την αναχώρηση της ομάδος για την Αριδαία  δώσατε όρκο νίκης, έναν όρκο που όχι μόνο το τηρήσατε στο έπακρο αλλά καταφέρατε το ακατόρθωτο.

Ο Δήμος της Κω, με την Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Σέβη Βλάχου και το Πρόεδρο του ΔΟΠΑΒΣ Παναγιώτη Χατζηχριστοφή στέκονται δίπλα σας, όπως και σε όλα τα αθλητικά σωματεία και τους αθλητές τους.

Εύχομαι αυτή η πρωτιά να είναι η αρχή μιας μεγάλης πορείας του Συλλόγου του ΠΑΣ Ανταγόρα στην Άρση Βαρών.

Π. Χατζηχριστοφής: Συγχαρητήρια ανακοίνωση για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Άρσης βαρών U17-U20 2021 από τον ΠΑΣ Ανταγόρα Κω.

Mε την ιδιότητα μου ως Πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ, θα ήθελα να εκφράσω τα πιο θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα της Άρσης Βαρών του «ΠΑΣ Ανταγόρας Κω», για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ελλάδος στις κατηγορίες Under 18 και Under 20. Oι νεαροί αθλητές κατέγραψαν εξαιρετικές επιδόσεις και μας έκαναν όλους ιδιαίτερα υπερήφανους, γι αυτό και αισθάνομαι την ανάγκη να συγχαρώ δημόσια τους 8 νεαρούς αθλητές της Άρσης Βαρών του νησιού μας, που ανέβασαν ψηλά τα Δωδεκάνησα και ειδικότερα την Κω κατά το πρόσφατο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων – Παίδων που ολοκληρώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Αριδαία.

Τα συγχαρητήρια ανήκουν σε όλους εσάς τους Αθλητές, το Τεχνικό Επιτελείο και φυσικά την Διοίκηση του ΠΑΣ Ανταγόρα Κω, για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο πρωτάθλημα της κατηγορίας παίδων U17 αλλά και εκείνης των εφήβων U20 για το 2021. Επίσης αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους μου, στους προπονητές Χρήστο Σπύρου και Θεμιστοκλή Νικολακάκη για την εξαιρετική δουλειά που έκαναν όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα αλλά κυρίως για το «ευ αγωνίζεσθαι», την ευγενή άμιλλα και το αθλητικό ήθος που καλλιεργούν και διδάσκουν σε αυτά τα νεαρά παιδιά που είναι πλέον επάξια πρωταθλητές Ελλάδας και αποτελούν παράδειγμα για την σημερινή νεολαία και παράλληλα ελπίδα για το αύριο.

Οι μεγάλες αυτές επιτυχίες μας γεμίζουν ικανοποίηση και μας κάνουν όλους ιδιαίτερα χαρούμενους μιας και αποτελούν ταυτόχρονα έμπνευση για κατάκτηση και άλλων υψηλότερων αθλητικών στόχων και διακρίσεων στα προσεχή πρωταθλήματα και στις επόμενες μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις όπου και θα συμμετάσχουν οι αθλητές του νησιού μας, τους οποίους οφείλουμε με όλες μας τις δυνάμεις να στηρίξουμε, ενισχύοντας όποτε τομ απαιτούν οι συνθήκες, τις προσπάθειες που καταβάλλουν, καθώς για ακόμη μία φορά τίμησαν το νησί μας, κάτω από αντίξοες κατά γενική ομολογία συνθήκες, παραμερίζοντας κάθε δυσκολία που προέκυψε λόγω της πανδημίας και χάρη στην αγάπη για το άθλημα, την επιμονή και την εργατικότητα τους, κατέκτησαν την κορυφή και μας έκαναν όλους υπερήφανους.

Σε αυτό το σημείο οφείλω να πω και ένα μεγάλο ευχαριστώ στις οικογένειες των αθλητών, που είναι πάντα δίπλα στον σύλλογο και αξίζει και σε εκείνους ένα μπράβο, καθώς ένα κομμάτι της επιτυχίας και των επιτευγμάτων των νεαρών αθλητών, ανήκει σε εκείνους, διότι καθημερινά συνδράμουν και αυτοί από την δική τους πλευρά με όποιο τρόπο μπορούν, ώστε να επιτευχθούν οι αγωνιστικοί στόχοι των παιδιών τους. Κλείνοντας εύχομαι προσωπικά στους νεαρούς πρωταθλητές καλή πρόοδο, υγεία και πάντα επιτυχίες καθώς ευχή όλων μας είναι να έρθουν και άλλες ανάλογες διακρίσεις, που ανεβάζουν το επίπεδο του αθλητισμού στο νησί μας.

Παναγιώτης Χατζηχριστοφής
Πρόεδρος ΔΟΠΑΒΣ Κω

 

 

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η ιστορική ομαδα του ΑΝΤΑΓΟΡΑ τιμηθηκε στη πλατεία της……
    Κρίμα που δεν στήθηκε κατι μονο για τα παιδια του Ανταγορα αλλα τους εβαλαν τσοντα σε μια γιορτη αλλου σωματειου. ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΣΜΟΙ ΑΠΟ ΔΟΠΑΒΣ.
    Ερασιτεχνικη και ψηφοθηρικη η διαχειριση της πλατειας απο το ΔΟΠΑΒΣ. Κριμα να δίνεται κοινοχρηστος χωρος σε σωματείο για να διοργανώσει τουρνουα μπασκετ χωρις τις απαραίτητες αδειες. Να θυμισω πως ειχε ανακοινωθει για το Ιπποκρατειο ίδρυμα αλλα ακυρώθηκε,τους λόγους τους γνωριζει ο διοργανωτης.Δωρεαν πλατεια,δωρεαν ρευμα,30 ευρω η συμμετοχη,χειροτερο βεβαια οτι προσφεραν σανκς και αναψυκτικά σε προχειρες κατασκευες δουλευοντας εις βαρος των γειτονικών επιχειρησεων. Συγχαρητηρια και παλι.

  2. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ. ΛΙΓΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΟΠΑΒΣ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΑΝ ΤΣΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΗΣΟΥΝ. ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΟΛΟΙ.

  3. Μπράβο Δήμαρχε πηγές έβγαλες πάλι φωτογραφίες πρώτη φίρμα είσαι όσο για τα προβλήματα του λαού της Κω που σε ψήφισε τα έχεις αφήσει στον αυτόματο πιλότο…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ