2ος νικητής σε δύο αγωνίσματα ο αθλητής Μιχαήλ Καλλερές στην πρώτη του συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΑΜΕΑ

2
1179

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ρεπ. Στέργος Χατζηστέργος

Με τα καλύτερα αποτελέσματα γύρισε από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΑΜΕΑ, που διοργανώθηκε στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Τυμπακίου στο Ηράκλειο Κρήτης από την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία ατόμων με αναπηρίες, την ομάδα του ΤΑΛΩΣ Κρήτης και την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης.
      Μία πολύ καλή διοργάνωση, με βασικό κριτήρια την ασφαλή και άνετη διεξαγωγή των αγώνων.
Ο πρωταθλητής μας,  Καλλερές Μιχαήλ, αγωνιζόμενος για πρώτη φορά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΑΜΕΑ τερμάτισε 2ος νικητής και στα δύο αγωνίσματα του χρονομέτρου που έλαβε χώρα το Σάββατο 15/5 και στο αγώνισμα της αντοχής στις 16/5.
Μία  εξαιρετική αγωνιστική εικόνα του αθλητή που του δίνει την δύναμη για να ανταπεξέλθει με επιτυχία,  στο πολύ απαιτητικό πρόγραμμα των επίσημων αγώνων της Ε.Ο.Π, όπου θα αγωνιστεί ισότιμα με τους υπόλοιπους αθλητές.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπραβο ξαερφακι και εις ανώτερα. Μας εκανες πολυ χαρουμενους.Μπραβο στους προπονητες σου ,μπραβο σε εσενα, μπραβο και στους γονεις σου που ειναι παντα απο πανω σου.,Αλλωστε, μιξη Κεφαλιανου με Καλυμνιο βγαζει μπομπα αποτελεσμα. Με καλη δουλεια πας και Ολυμπιαδα. Στο ευχομαι. Ε Υ Γ Ε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ