Α.Ο Πυλίου – Αιολικός Α.Ο 1-0 – Σημαντικό βήμα παραμονής στην Γ’ Εθνική

0
863

Απέναντι σε μια ομάδα με άλλους στόχους, άλλες βλέψεις και με πολλαπλάσιο μπάτζετ ο Α.Ο Πυλίου έδειξε καρδιά, πάθος και αποφασιστικότητα, κέρδισε με 1-0 με τον αρχηγό του τον Χρήστο Δρόσο να σκοράρει στο 40’ και έκανε ένα τεράστιο βήμα παραμονής στην Γ’ Εθνική.

Οι “βυσσινί” κλείνουν με τον καλύτερο τρόπο μια εβδομάδα που ξεκίνησε δύσκολα με την ήττα στον Καραβά, αλλά έδειξαν χαρακτήρα και κέρδισαν μέσα σε λίγες ημέρες τον Πυθαγόρα αλλά και τον Αιολικό κόβοντας του αρκετά απ’ τα φτερά του για τον τίτλο.

Εικόνα

Οι ισχυροι άνεμοι δεν επέτρεψαν στις δύο ομάδες να παίξουν καλό ποδόσφαιρο στο πρώτο μέρος και προσπάθησαν κυρίως από στημένες μπάλες να απειλήσουν. Στο 11’ ο Μίλιτς δοκίμασε από μακριά τα πόδια του με τον Λαμπρόπουλο να απομακρύνει.

Στο 16’ ο Αγριμάκης βρέθηκε σε θέση βολής πλάσαρε τον Λαμπρόπουλο αλλά ο Χατζηβασίλης έδιωξε πριν η μπάλα περάσει την γραμμή ενώ στο 20’ ο τερματοφύλακας του Α.Ο Πυλίου είπε “όχι” στην εκτέλεση φάουλ του Λαμπράκη.

Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν κυρίως από στημένες φάσεις δεν δημιούργησαν φάση προς την αντίπαλη εστία και ο Α.Ο Πυλίου κατάφερε σε μια απ’ τις λίγες φορές που προωθήθηκε να πάρει προβάδισμα.

Ήταν στο 40’ όταν Μαργαρίτης και Γεωργιάδης συνεργάστηκαν , η μπάλα στρώθηκε στον Πη έξω απ’ την περιοχή ο οποίος δοκίμασε το σουτ με τον Δρόσο να γίνεται κάτοχος και με δυνατό σουτ από κοντά να κάνει το 1-0 που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου μέρος.

Στο δεύτερο μέρος ο Αιολικός μπήκε με διάθεση να πιέσει ψηλά για να φτάσει γρήγορα στην ισοφάριση με τον Λαμπράκη στο 54’ να κάνει το δυνατό σουτ με την μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι και να περνά άουτ.

Δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι βρήκαν χώρο στην κόντρα επίθεση αλλά το σουτ του Γεωργιάδη πέρασε άουτ. Από εκείνο το σημείο και μέχρι το φινάλε ο Αιολικός προσπάθησε κυρίως με μεγάλες μπάλες και από στημένες φάσεις να απειλήσει, με τον Δημήτρη Παπασπύρου να περνά στο ματς όποιο επιθετικό όπλο είχε όμως η αμυντική προσήλωση του Α.Ο Πυλίου λειτούργησε άψογα και η ομάδα της Μυτιλήνης δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία του Λαμπρόπουλου.

Το μόνο που άλλαξε μέχρι το τέλος ήταν η αριθμητική ισορροπία με τον Λάντζιο στις καθυστερήσεις να κερδίσει την δεύτερη κίτρινη του Αγριμάκη. Η τελευταία στιγμή για τον Αιολικό ήρθε στο 95’ με το φάουλ του Λαμπράκη να περνά λίγο έξω απ’ το δεξί δοκάρι του Λαμπρόπουλου.

Ο κορυφαίος

Δύσκολο να ξεχωρίσεις τον κορυφαίο σε αυτό το ματς αφού κυρίως αμυντικά οι γηπεδούχοι ήταν εξαιρετικοί. Χατζηβασίλης, Σαραγιώτης, Πης και Ατσαλάκης παίρνουν έναν βαθμό παραπάνω.

Διαιτησία

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η διαιτησία απ’ τους Στεργιώτη, Μητροφάνη και Χρηστάκο.

Οι συνθέσεις

Α.Ο Πυλίου: (Δημήτρης Χρυσόπουλος): Λαμπρόπουλος, Ατσαλάκης, Χατζησουλεϊμάν, Χατζηβασίλης, Σαραγιώτης, Πης, Γεωργιάδης, Μαργαρίτης (91’ Μικκιού), Παραστατίδης (82’ Λάντζιος), Χατζηφούντας, Δρόσος.

Αιολικός (Δημήτρης Παπασπύρου): Πίττατζης, Αγριμάκης, Μπάρκας (69’ Πρωτούλης), Ζώνας, Ψάνης, Κρητικός, Κατσίκης, Γιουκαρής (81’ Κεσίδης), Λαμπράκης, Μπουρούς (85’ Πάσχος), Μίλιτς.

πηγή: https://www.giafkasports.gr/local/soccer/65974-palikarisia-niki-sto-pyli-1-0-ton-aioliko

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ