Τα ταλέντα του Κωακού Ποδοσφαίρου: Η μεγάλη ελπίδα του βασιλιά των σπορ για να επιστρέψει στις καρδιές των Κώων φιλάθλων

0
640

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ρεπ. Στέργος Χατζηστέργος

ΤΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΤΟΥ ΚΩΑΚΟΥ ΠΟΔΌΣΦΑΙΡΟΥ. Η ΜΕΓΆΛΗ ΕΛΠΊΔΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΆ ΤΩΝ ΣΠΟΡ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΈΨΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΈΣ ΤΩΝ ΚΩΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ.

  Ο Γιώργος Κυριόπουλος, παίκτης της ομάδας του Παναθηναικου Κ17, συμμετέχει σε ένα πρωτάθλημα με αντιπάλους ποδοσφαιριστές, των κορυφαίων ομάδων της Ελλάδας.
   Ο Γιάννης Τζέλος, τερματοφύλακας της ομάδας του Ομίλου Αθλοπαιδιών Κω με συμμετοχή και στη μεικτή ομάδα Δωδεκανήσου Κ14.
Δύο νέα παιδιά που εκπροσωπούν επάξια το Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο με την αγωνιστικότητα και το ήθος που τα διακρίνει.
Η πειθαρχία, η συστηματική προπόνηση, ο σεβασμός προς τους προπονητές και τους συναθλητές , η υπομονή και η συμμετοχή σε ποδοσφαιρικούς αγώνες είναι το πλαίσιο μέσα στο οποίο ένας νεαρός ποδοσφαιριστής θα μπορέσει να επιτύχει την πρόοδο του στο χώρο του ποδοσφαίρου.
Στην   εποχή του Κορωνοϊού, η αποχή από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις αποτελεί τροχοπέδη στην προσπάθεια όλων των νεαρών ποδοσφαιριστών και κρίνεται απαραίτητη η στήριξη τους από τις ομάδες που αγωνίζονται και την οικογένειά τους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ