Με το χαμόγελο στα χείλη έφυγε για το μεγάλο ταξίδι ο Πάνος Κοκκίνης | Συλλυπητήρια ΑΣ ΦΟΙΒΟΣ Κω

0
4803

Φιγαλεία: Με το χαμόγελο στα χείλη έφυγε για το μεγάλο ταξίδι ο Πάνος Κοκκίνης

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Δημάρχου Διονύσου Αττικής και φορέων
Έναν από τους καλύτερους ανθρώπους αποχαιρέτισε η Φιγαλία (Παύλιτσα), καθώς έφυγε ξαφνικά από το ζωή ο πάντα χαμογελαστός Πάνος Κοκκίνης. Ο Παναγιώτης ξεχώριζε για το ήθος του και την αγάπη του για τον αθλητισμό και τους νέους ενώ ο χαρακτήρας του αποτελούσε παράδειγμα προς μίμηση για μικρούς και μεγάλους.
Ο Πάνος ενεργό μέλος του Συλλόγου Φιγαλέων, με αξιοσημείωτη παρουσία στα δρώμενα της Φιγαλικής γής αγαπούσε τη Φιγαλία γνωρίζοντας κάθε πτυχή της ιστορίας της. Δεν έμεινε όμως εκεί καθώς η αγάπη του για τον αθλητισμό ήταν περισσότερο από εμφανής.
Ιδρυτικό μέλος και επί σειρά ετών μέλος της διοίκησης της ομάδας Μπάσκετ ΣΚ ΑΝΟΙΞΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.
Ο Πάνος αφιέρωσε παραπάνω από μια δεκαετία προσφέροντας ανιδιοτελώς ώστε ο σύλλογος να μεγαλώσει και να γίνει γνωστός σε ολόκληρη την Αττική και όχι μόνο. Πάντα πρωτοποριακός και καινοτόμος με πάθος και αγάπη για τον αθλητισμό, έδινε και την ψυχή του για το σύλλογο, ήταν πάντα εκεί. Σε αυτά τα χρόνια η συμβολή του στις επιτυχίες του συλλόγου ήταν καθοριστική. Μεγάλες χαρές, από τις ανόδους των τμημάτων σε μεγαλύτερες κατηγορίες, μεγάλες χαρές για κάθε επιτυχία της ομάδας και ακόμη μεγαλύτερα όνειρα. Το σπουδαίο σου έργο θα σε κρατήσει για πάντα στις καρδιές και στο μυαλό μας. Ήσουνα πάντα νικητής! Αγαπητέ φίλε Πάνο, τώρα θα βλέπεις το γήπεδο από ψηλά! Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος, αναφέρει σε ανακοίνωσή της το ΔΣ της ομάδας.
Ανακοίνωση εξέδωσε και η ομάδα Α.Σ ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ η οποία αναφέρει:
»Tο Δ.Σ. του Α.Σ. Φοίβος Κω, εκφράζει την θλίψη του για τον απροσδόκητο χαμό του Πάνου Κοκκίνη, ιδρυτικού μέλους του Σ. Κ. Άνοιξης ABC και πατέρα του πρώην παίχτη της ομάδας μας Γιάννη Κοκκίνη. Ο Πάνος υπήρξε εργάτης του αθλητισμού και πρόσφερε τα μέγιστα στην ανάπτυξη του μπάσκετ στην Άνοιξη. Θα τον θυμόμαστε πάντα για την καλοσύνη και την ευγένεια του. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του».
Ο Δήμος Διονύσου μέσω του Δημάρχου Γιάννη Καλαφατέλη σε ανακοίνωση αναφέρει:
»Η Αθλητική Οικογένεια του Δήμου μας από σήμερα είναι φτωχότερη… Είμαι βαθύτατα συγκλονισμένος από τον πρόωρο χαμό του φίλου Πάνου Κοκκίνη, ο οποίος συνέδεσε την πορεία του με επιτυχίες στο μπάσκετ και τον αγαπημένο του Σύλλογο, το ABC. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
Καλό Παράδεισο φίλε μου …
Ο Σύλλογος Νεολαίας & Άθλησης Νέας Φιγαλείας »Παναγία η Βόγαλη, ο Σύλλογος Φιγαλέωνη Τοπική Κοινότητα Φιγαλίας και το #ΦΙΓΑΛΕΙΑnews24 , εκφράζουν τα θερμά

εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Καλό Παράδεισο στο χαμογελαστό παιδί της Παύλιτσας…
Πηγή: #ΦΙΓΑΛΕΙΑnews24
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ