Συνάντηση Αθλητικών Σωματείων με Πρόεδρο ΔΟΠΑΒΣ Κω Παναγιώτη Χατζηχριστοφή και Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Αθλητισμού Σέβη Βλάχου

8
726

  Προς:  Αθλητικά Σωματεία Δημοτικών Ενοτήτων Κω- Δικαίου

       Κοινοποίηση:

 

ΘΕΜΑ:  1. Συνάντηση  Αθλητικών Σωματείων με  τον Πρόεδρο του ΔΟΠΑΒΣ Κω κ. Παναγιώτη Χατζηχριστοφή και την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ΄ Αθλητισμού κ. Σέβη Βλάχου.

 

2. Καταρτισμός  Προγραμμάτων Προπόνησης και χρήσης δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

 

Σας ενημερώνουμε ότι, την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020,  στις 11:00 το πρωί , στο  γραφείο διοικήσεως του ΔΟΠΑΒΣ Κω , θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Προέδρου του ΔΟΠΑΒΣ κ. Παναγιώτη Χατζηχριστοφή και της Αντιδημάρχου κ. Σέβης Βλάχου, με τους εκπροσώπους των Αθλητικών Σωματείων που έχουν ως έδρα τις Δημοτικές Αθλητικές Εγκαταστάσεις:

 

1. Νέο Στάδιο ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ                    2. Δημοτικό Προπονητήριο ΦΙΛΙΝΟΣ

3. Δημοτικό Γήπεδο ΖΗΠΑΡΙΟΥ             4. Δημοτικό Γήπεδο ΠΥΛΙΟΥ.

 

Στη συνάντηση θα γίνει, ο καταρτισμός των προγραμμάτων προπόνησης, όλων των τμημάτων, Ανδρικών-Γυναικείων -Εφηβικών-Παιδικών και Τζούνιορ των αθλητικών σωματείων,  τα οποία θα χρησιμοποιήσουν τις Δημοτικές Αθλητικές Εγκαταστάσεις:

 1. Νέο Στάδιο ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ 2. Δημοτικό Προπονητήριο ΦΙΛΙΝΟΣ 3. Δημοτικό Γήπεδο ΖΗΠΑΡΙΟΥ. 4. Δημοτικό Γήπεδο ΠΥΛΙΟΥ.

                                                     Με ιδιαίτερη τιμή και εκτίμηση,

 

                                                                    Ο Υπεύθυνος των Δημοτικών Σταδίων-Γηπέδων

                                                                                           Ενοτήτων Κω -Δικαίου

                                                                                      Χατζηστέργου Θ. Στέργιος

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να βαλεται και στην λιστα σας το ειδικης κυκλοφορικης αγωγης στην οδο Φιλινου που το εχει ενας μονο ……..συλογος……

  2. Άρθρο 191 - Ποινικός Κώδικας (Νόμος 4619/2019) - Διασπορά ψευδών ειδήσεων

    Άρθρο 191 – Ποινικός Κώδικας (Νόμος 4619/2019) – Διασπορά ψευδών ειδήσεων: Όποιος δημόσια ή μέσω του διαδικτύου διαδίδει ή διασπείρει με οποιονδήποτε τρόπο ψευδείς ειδήσεις……..τιμωρείται με φυλάκιση έως τρία έτη ή χρηματική ποινή.
    Όποιος από αμέλεια γίνεται υπαίτιος της πράξης της προηγούμενης παραγράφου τιμωρείται με χρηματική ποινή ή παροχή κοινωφελούς εργασίας.

  3. Νωρίς το θυμηθήκατε!!!!!
    Επρεπε να ερθει ο Νοέμβριος για να βγάλετε προγραμμα.??
    Και τα παιδιά που έχουν φτιάξει το πρόγραμμα τους με τα αθλήματα και τα φροντιστήρια τι θα κάνουν θα τα αλλάξουν μέσα στον Νοέμβριο????
    Ή μήπως πρέπει και εδώ να μοιραστούν οι ώρες στους ΔΙΚΟΥΣ μας όπως στα κλειστά γήπεδα και στο πολύκεντρο?

    • Καλέ μου φίλε…πρόγραμμα έχει δοθεί σε όλα τα σωματεία από τον Σεπτέμβριο…και όλοι κάνουμε τις προετοιμασίες μας κανονικά χωρίς πρόβλημα. Στην καθιερωμένη συνάντηση γίνονται απλά μικρές αλλαγές κατόπιν συμφωνίας όλων των συλλόγων, με την παρουσία όλων μας και με την σύμφωνη γνώμη όλων μας.
      Ένα μεγάλο Μπράβο και ευχαριστώ στον Παναγιώτη και την Σέβη και στους εργαζόμενους στα γήπεδα της Κω.

    • Πληρώνεται τους συλλόγους και τα χρήματα μπαίνουν στην τσεπούλα ορισμένων χωρίς ανταποδοτικότητα προς τους δημοτικούς χώρους άθλησης. Γιατί έχετε απαιτήσεις από τον δήμο; και όχι από αυτούς που πληρώνεται είτε χρησιμοποιούν ανοικτά ή κλειστά γήπεδα.
      Τρώγονται μεταξύ τους τα σωματεία του μπάσκετ και του ποδοσφαίρου για τον παρά, κάποιοι έχουν κάνει περιουσίες στην πλάτη του δήμου και των δημοτών που πληρώνουμε ΤΕΒΕ, εισφορές και εφορίες. Βγήκε σύλλογος και έκανε παράπονα 160 παιδιά επί 20 ευρώ =3200 ευρώ μηνιαίως, ερώτηση τι δίνει στο κλειστό του μπάσκετ;;;όπως και άλλα σωματεία στο κλειστό και τα ανοικτά γήπεδα!!

    • Ιδιωτικοί σύλλογοι που βγάζουν χιλιάδες ευρώ και μιλάνε για ισότιμη μεταχείριση. Τζάμπα ρεύματα,νερά,πετρέλαια, φώτα, υπάλληλοι του δήμου πορτιέριδες ιδιωτικών συμφερόντων. Κοροϊδεύουν τον κόσμο ότι τα παιδιά μας θα παίξουν στο ΝΒΑ και στο UEFA CHAMPIONS LEAGUE . Χρόνια τώρα εκμεταλλεύονται τους αθλητικούς χώρους του δήμου και έχουν αποκλειστική χρήση αυτών. Οι πολίτες για να παίξουν ποδόσφαιρο ή Μπάσκετ δεν μπορούν πλέον λόγω μη ελεύθερου χρόνου χρήσης. Σε όλη την Ευρώπη πληρώνουν οι αθλητικοί σύλλογοι ενοίκιο χρήσης των αθλητικών εγκαταστάσεων. Ένα ερώτημα?γιατί πληρώνουμε σε δημοτικούς χώρους άθλησης κεφαλικό φόρο και ποιός τους δίνει αυτό το δικαίωμα?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ