Στο τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος

2
2169

Επιβράευση για τον προπονητή της Κ19.

Την απόφαση να βάλουν στο τεχνικό τιμ της πρώτης ομάδας τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο πήραν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού.

Ο προπονητής της Κ19, μετά την εξαιρετική δουλειά που έχει κάνει στην ακαδημία, επιβραβεύεται και θα πάρει θέση στην πρώτη ομάδα, όπου θα αποτελέσει τον συνεργάτη του νέου τεχνικού του τριφυλλιού.

Εκτός απροόπτου, όπως έχουμε τονίσει, ο Λάζλο Μπόλονι θα είναι αυτός που θα αναλάβει τα ηνία.

Οπως ενημέρωσε αργότερα, η πράσινη ΠΑΕ, πριν από την έναρξη της σημερινής προπόνησης οι ποδοσφαιριστές ενημερώθηκαν από τον Σπύρο Βλάχο για τη λύση της συνεργασίας με τον Ντάνι Πογιάτος, ενώ παρουσίασε τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλου, ο οποίος μαζί με τους συνεργάτες του κ.κ. Ηλία Αραμπατζή και Παναγιώτη Μπαρτζωκα, θα έχει την ευθύνη του προγράμματος προπονήσεων έως ότου προσληφθεί νέος προπονητής.

Οι παίκτες ενημερώθηκαν ότι ο κ. Συλαϊδόπουλος θα παραμείνει στο τεχνικό τιμ ως βοηθός του νέου προπονητή. Επομένως προκύπτει αναδιάρθρωση στο οργανόγραμμα της Ακαδημίας με τον Κώστα Φρατζέσκο να αναλαμβάνει την Κ19 και τον Πέτρο Τασουνιδη να αναλαμβάνει την Κ17. ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube

sport-fm.gr

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εύχομαι ολόψυχα Σωτήρη (στο μέλλον) και πρώτος προπονητής στον Παναθηναϊκό!! Καλή σταδιοδρομία Σωτήρη από το νέο σου πόστο ως βοηθός προπονητή!!

  2. Τελικά δικαιώθηκε η δύσκολη απόφαση να φύγεις από το νησί και να πας Αθήνα αφήνοντας πίσω την οικογένεια σου . Δεν μας άκουσες ούτε εμάς τους φίλου σου ούτε και την οικογένεια σου που σου λέγαμε να μην πας γιατί είναι μεγάλο ρίσκο όχι τόσο για θέμα της καριέρα σου αλλά για την πορεία που θα είχε η ζωή σου ! Χαιρόμαστε όλοι που πέσαμε έξω … και τώρα καταλαβαίνω ποσό πίστευες στον ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ!!! ΜΠΡΑΒΟ φίλε μου

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ