Οι διακοπές του Τσιτσιπά στη Μύκονο

0
367

Οι διακοπές του Τσιτσιπά στη Μύκονο

Μετά το τουρνουά Ultimate Tennis Showdown (UTS), ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκίνησε τις διακοπές του βάζοντας πλώρη για Μύκονο. Μπορεί στον τελικό UTS να γνώρισε ήττα από το Ματέο Μπερετίνι, όμως ο Έλληνας τενίστας δεν το έβαλε κάτω και πήγε διακοπές πριν ξεκινήσει την καινούργια αγωνιστική σεζόν.

Μαζί με τη σύντροφό του και φιλική παρέα έκανε διακοπές στη Μύκονο, όπου και νοίκιασε μια πολυτελέστατη βίλα δίπλα στην Ψαρού. Η συγκεκριμένη βίλα διαθέτει 6 υπνοδωμάτια, 7 μπάνια, ιδιωτική πισίνα, μπάρμπεκιου, κήπο, air-condition σε όλα τα δωμάτια και δορυφορική τηλεόραση. Όλα αυτά σε νησιώτικη αρχιτεκτονική, με κυρίαρχα στοιχεία την πέτρα και το λευκό χρώμα. Η ονομαζόμενη «Villa Lilium» κοστίζει 19.000 ευρώ την εβδομάδα και βρίσκεται χτισμένη στην περιοχή Άγιος Λάζαρος της Μυκόνου, σ’ ένα σημείο με μαγευτική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος.

Κατά τη διάρκεια των διακοπών του στο «νησί των ανέμων», ο Τσιτσιπάς συναντήθηκε και με το δήμαρχο Μυκόνου, Κωνσταντίνο Κουκά. Όπως αναφέρει σε ανάρτηση στα social media ο δήμαρχος, «μιλήσαμε για τη δυσκολία του πρωταθλητισμού, για τη σημασία της επιμονής και της σκληρής προσπάθειας, για την πρόκληση της συνεχούς βελτίωσης εάν θέλεις να μείνεις στην κορυφή. Μιλήσαμε και για τη Μύκονο, που κάνει και αυτή το δικό της πρωταθλητισμό τα τελευταία χρόνια».

Ο Τσιτσιπάς έφαγε στα φημισμένα εστιατόρια της Μυκόνου, απόλαυσε το μπάνιο στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου και σε νυχτερινή έξοδο πήρε μέχρι και το μικρόφωνο να τραγουδήσει! Δίπλα του όλες αυτές τις μέρες είχε τη σύντροφο του, την ελληνοαμερικανίδα Θεοδώρα Πεταλάς.

Στιγμές ξεγνοιασιάς για τον Έλληνα τενίστα, πριν ξεκινήσει για τα καλά η αγωνιστική χρονιά. Αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στο τουρνουά Cincinnati Masters, ενώ οι επόμενες μεγάλες διοργανώσεις είναι πρώτα το US Open και μετά το Open της Αυστραλίας τον Ιανουάριο. Ανάμεσα στα κορυφαία φαβορί δείχνει το στοίχημα της bwin για το Αυστραλιανό Open το Στέφανο Τσιτσιπά. Πρώτοι βέβαια για την κατάκτηση του τίτλου έρχονται οι Τζόκοβιτς, Ναδάλ, Τιμ και Φέντερερ, όμως και ο Τσιτσιπάς βρίσκεται ανάμεσα στους επικρατέστερους. Ένας τίτλος Grand Slam λείπει σίγουρα από τον 22χρονο τενίστα, ο οποίος παραμένει στην 6η θέση της παγκόσμιας κατάταξης.

Καθώς τα σημαντικά τουρνουά ξεκινούν και πάλι μετά την διακοπή λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, ο «Στεφ» θα έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί απέναντι στους κορυφαίους του αθλήματος και να διεκδικήσει τον επόμενο σπουδαίο τίτλο.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ