ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Νέο στάδιο ώρα 04:30 η κούραση διάχυτη… Στις 21:30 ο Γιάννης Χαρούλης θα μας ταξιδέψει σε ονειρεμένες πολιτείες

9
3501

ΣΥΝΑΥΛΊΑ ΧΑΡΟΥΛΗ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ ΑΠΟ ΠΑΟΚ ΚΩ

Ρεπ. Στέργος Χατζηστέργου

Ξημερώματα 04:30

Νέο Στάδιο Ανταγορας, οι τεχνικοί της μεγάλης συναυλίας του Γιάννη Χαρουλη ολοκληρώνουν τις εργασίες τους για την άψογη προετοιμασία του μεγάλου μουσικού event που διοργανώνει το Αθλητικό Σωματείο ΠΑΟΚ ΚΩ.

Η κούραση διάχυτη στα πρόσωπα όλων των διοργανωτών, το αποτέλεσμα απλά τέλειο!

Σήμερα το βράδυ πλήθος κόσμου θα κατακλύσει το Στάδιο της Κω προκειμένου να ζήσει από κοντά ένα πραγματικά μεγάλο μουσικό γεγονός που θα μείνει χαραγμένο στη μνήμη μας.

Στις 21:30 το βράδυ ο μεγάλος μουσικός καλλιτέχνης ο Γιάννης Χαρουλης θα μας ταξιδέψει σε ονειρεμένες πολιτείες.

9 ΣΧΟΛΙΑ

        • Καλά κάνεις και ακούς Πάολα. Σωστά, επιλογές είναι αυτές,…όμως άσε τους άλλους να ‘ξέρουν’ τον Χαρούλη, χωρίς να ήταν ανάγκη να κάνεις το ειρωνικό σχόλιο σου! Φιλικά πάντα.

  1. Προς ανώνυμος... Είναι σαν να λες ποιος είναι ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ρε παιδιά.. Ενώ ζεις στην κω

    Καιρός να γνωρίσεις κάτι πιο ποιοτικό από αυτά που ακους… Σου ομολογώ ότι αν και πασίγνωστος ο Δάντης,, τόσα άτομα δεν πρόκειται να μαζέψει.. Αυτή είναι η διαφορά σαβουρων από ποιοτητας
    Τα 3000χιλιάδες άτομα που ήταν εκεί.. Σημαίνει ότι τον γνωρίζουν.φιλε…

    • Φιλε το ότι βλέπεις παντου Κυριτση να το ψαξεις.Εχεις μεγαλο πρόβλημα.Ολη σου η ζωη είναι το ποιος θα βγει δήμαρχος στη Κω;Εκτος και αν εχεις συμβαση να σε πληρωνει αλλιως είναι θεμα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ