Θ. ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ: Συγχαρητήρια σε Κ. Χατζηεμμανουήλ & Ιμπραήμ Φαναρτζή «Τιμούν τα χρώματα της πατρίδας μας & δοξάζουν το όνομα της Κω»

6
386

Κως, 27 Μαρτίου 2019

Με την ευκαιρία των μεγάλων επιτυχιών των βετεράνων Κώων αθλητών Κωνσταντίνου Χατζηεμμανουήλ και Ιμπραήμ Φαναρτζή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου Βετεράνων που διεξάγεται στην Πολωνία, ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς δήλωσε:

«Ο αειθαλής συμπατριώτης μας Κωνσταντίνος Χατζηεμμανουήλ και ο νεώτερος Ιμπραήμ Φαναρτζής τιμούν τα χρώματα της πατρίδας μας στους διεθνείς αγώνες βετεράνων αθλητών και δοξάζουν το όνομα της Κω.

Ότι και να πούμε για τις μεγάλες επιτυχίες τους είναι λίγο.

Εύχομαι να είναι υγιείς και δυνατοί να συνεχίσουν να δίνουν το μήνυμα του ευ αγωνίζεσθαι, αποτελώντας το καλύτερο παράδειγμα για όλους μας και ειδικά για τους νεώτερους αθλητές και αθλήτριες».

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο κύριος Κώστας μας δοξάζει αρκετές φορές κάθε χρόνο εδώ και πολλά χρόνια και τώρα ο κύριος Νικηταράς θυμήθηκε να τον ευχαριστήσει ;;;;

  2. Και σε αυτό λάθος είναι ο θεοδοσης;;; ψάχνετε αφορμή να τον σχολιάσετε. Αμάν πια, δείτε πρώτα την καμπούρα σας τι λαθη κουβαλάει και αστε τον Θεοδόση.

  3. καμιά ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ έως τώρα δεν έχει θεσπίσει Αθλητικά βραβεία για της επιτυχίες αθλητών, όπως γίνεται σε όλη την Ελλάδα.Τύχαμε σε Δημάρχους απολίτιστους, και μακριά από τον αθλητισμό.Κάθε χρόνο πλήθος αθλητών διακρίνονται μακριά από το νησί σε Πανελλήνιους και Διεθνείς αγώνες. Δυστυχώς ο αθλητισμός και ο πολιτισμός βρίσκεται μακριά από τις προτεραιότητες τους.

  4. Αχχχχχχχχ αυτή η καρέκλα ποσο γλυκιά είναι!Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι διακρίνονται και προβάλλουν το Νησί μας κάθε χρόνο,τώρα παραμονές εκλογών θυμηθηκατε να τους συγχαρειτε κ. Νικηταρά?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ