ΓΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ Ο ΚΩΟΣ σε συνεργασια με ΣΕΟ Κω και 5ο Δημοτικό: Συγκέντρωση υλικών πρώτης ανάγκης για πυρόπληκτους

0
925
A woman reacts as she tries to find her dog, following a wildfire at the village of Mati, near Athens, Greece July 24, 2018. REUTERS/Costas Baltas

Ο ΓΣ » Ιπποκράτης ο Κώος» εκφράζει τη βαθειά θλίψη του για τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν τις τελευταίες μέρες στο νομό Αττικής και που στέρησαν το δικαίωμα στη ζωή σε δεκάδες συμπολίτες μας.

Σαν τοπική κοινωνία, έχοντας βιώσει ένα χρόνο πριν, τον πόνο και την στέρηση, θεωρούμε πως είναι καθήκον μας να συνδράμουμε με κάθε δυνατό τρόπο τους συνανθρώπους μας που έχουν μείνει πίσω και παλεύουν να ορθοποδήσουν.

Σαν σύλλογος σε συνεργασία με το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ. Κω και με την πολύτιμη συνδρομή του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κω αποφασίζουμε να προβούμε στην αποστολή υλικών αγαθών όπως ξηρή τροφή και είδη ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, στις πυρόπληκτες περιοχές τα οποία θα συγκεντρώνονται καθημερινά 5-7μμ. στο Αθλητικό Πολύκεντρο του γηπέδου «Ανταγόρας».

Υπολογίζουμε στην ευαισθησία και την αλληλεγγύη που επιδεικνύει ο λαός της Κω σε κάθε ανάλογη περίσταση. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συμβολή σας. 

Μετά τιμής ΓΣ » Ιπποκράτης ο Κώος»

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ