ΒΙΝΤΕΟ: Για 1η φορά στα 70 χρόνια… Αύριο 5μμ ο μεγάλος τελικός ΔΟΞΑ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑΣ-ΑΕ ΔΙΑΣ στο νέο στάδιο

0
902

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Ρεπ. Στέργος Χατζηστέργου

Η συνέντευξη τύπου για τον μεγάλο τελικό κυπέλλου Δωδεκανήσου, παρουσία του προέδρου της επιτροπής πρωταθλήματος και κυπέλλου της ΕΠΣ ΔΩΔΕΚΑΝΉΣΟΥ Χρήστου Ψελλά, των προπονητών , ποδοσφαιριστών και παραγόντων των φιναλίστ ΔΟΞΑ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑΣ & ΑΕ ΔΙΑΣ.

H συνέντευξη τύπου του τελικού (Video & Pics)

Παρουσία του προέδρου της επιτροπής πρωταθλήματος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, Χρήστου Ψέλλα αλλά και του ταμία της Ένωσης Νεκτάριου Φωταρά πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου για τον αυριανό τελικό ανάμεσα στην Δόξα Καρδάμαινας και τον ΔΙΑ.

Το παρών απ’ την ομάδα της τυπικά γηπεδούχου Δόξα Καρδάμαινας έδωσαν ο πρόεδρος Μιχάλης Κουτσούφης, ο προπονητής Δημήτρης Χρυσόπουλος και δύο εκ των αρχηγών της ομάδας οι Κώστας Μουνούχος και Δημήτρης Παντελής.

Για την ομάδα του ΔΙΑ παρόντες ήταν ο πρόεδρος, Θοδωρής Πάχος, ο προπονητής του συλλόγου Γιάννη Μανούσογλου αλλά και ο γενικός αρχηγός Νίκος Μαστρομιχάλης ενώ ο απ’ τους ποδοσφαιριστές το παρών έδωσαν εκ των αρχηγών ο Γαβριήλ Συνεσίου.

Δείτε αναλυτικά τα όσα δήλωσαν στο video που προβλήθηκε σε Live Streaming απ’ το giafkasports.gr

Επίσης, ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ από την προετοιμασία του νέου σταδίου Ανταγόρας για τον αυριανό μεγάλο τελικό.

Το στάδιο Aνταγόρας επισκέφθηκε σήμερα ο πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλήματος και κυπέλου της ΕΠΣ ΔΩΔ/ΣΟΥ κύριος Χρήστος Ψέλας συνοδευόμενος από τον ταμία κύριο Φωταρά Νεκτάριο και την Γραμματέα Παπαγιάννη Μαρία για να επιθεωρήσουν της εγκαταστάσεις του γηπέδου πριν τον αυριανό τελικό μεταξύ των ομάδων ΔΟΞΑ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑΣ – ΔΙΑΣ Κω στις 5 το απόγευμα.

ΒΙΝΤΕΟ από dhras.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ