Ευχαριστήριο Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω – Ακαδημία Ποδοσφαίρου προς ΚΤΕΛ Κω Α.Ε (Pics)

0
209

Οι μικροί αθλητές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν το κέντρο της πόλης μας, με τα τραινάκια της ΚΤΕΛ Κω ΑΕ, την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016.

 

Ο ενθουσιασμός και η χαρά των παιδιών ήταν μεγάλος, που με τραγούδια και συνθήματα βρήκαν την ευκαιρία να περάσουν όμορφα και εκτός γηπέδων.

Η Ακαδημία μας θα συνεχίσει να διοργανώνει τέτοιες εξωαγωνιστικές δράσεις, με σκοπό, τόσο την διασκέδαση των παιδιών, όσο και τη σφυρηλάτηση ισχυρότερων δεσμών  της «μεγάλης πορτοκαλί οικογένειας» με την κοινωνία του νησιού μας.

 

Ο Α.Ο.  Αθλοπαιδιών Κω θα ήθελε να ευχαριστήσει την εταιρεία ΚΤΕΛ ΚΩ Α.Ε και τον πρόεδρο της Μαραγκό Σωτήριο, για την προσφορά περιήγησης των μικρών αθλητών του συλλόγου μας, με τα τραινάκια της εταιρείας.

 

 

Σας ευχαριστούμε θερμά.

 

Α.Ο. ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΚΩ

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

 

 

ΑΟ Αθλοπαιδιών Κω: Ευχαριστήριο & Ευχές για βίο ανθόσπαρτο

Η διοίκηση του συλλόγου, οι αθλητές του τμήματος βόλεϊ του συλλόγου, που θα αγωνιστούν την φετινή περίοδο στο εθνικό πρωτάθλημα της Α2, καθώς και ο προπονητής του συλλόγου Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου, ευχαριστούν θερμά τη διεύθυνση του κλειστού γυμναστηρίου και τους υπαλλήλους του, για την διάθεση του γηπέδου σε ημέρα αργίας, προκειμένου να διεξαχθεί φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας της ομάδας.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση, την βοήθεια και την υποστήριξή σας στην προσπάθεια που το τμήμα βόλεϊ κάνει φέτος, προκειμένου να σταθεί με αξιώσεις στο πρωτάθλημα που συμμετέχει.

Στον υπεύθυνο του κλειστού γυμναστηρίου κύριο Καπερώνη ευχόμαστε βίο ανθόσπαρτο και ευτυχισμένο.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς,

Το Δ.Σ. του συλλόγου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ