Για πρώτη φορά στην ΚΑΛΥΜΝΟ η μία και μοναδική βασίλισσα της πίστας, η ΠΑΟΛΑ 26 Ιουλίου

0
2434
Ο Rafail Tezaris C Mad περήφανος στην τοποθεσία MAD music All Day Cafe Bar
((( — Καλησπέρα παιδειάάά..!!! Είστε έτοιμοι να περάσουμε καλάάά..??? Ε..της π@τάνας θα γίνει και στη ΚΑΛΥΜΝΟΟΟ…!!! — )))
— Έτσι θα ξεκινήσει το πιό καύτο βράδυ του καλοκαίριου…το μεγαλύτερο μουσικό EVENT τον τελευταίων χρόνων πλησιάζει και μετράμε αντίστροφα μέχρι την ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ !!! Ακόμα ενας μεγάλος ΣΤΟΧΟΣ γίνεται πραγματικότητα…!!! Για πρώτη φορά στην ΚΑΛΥΜΝΟ η μια και μοναδική βασίλισσα της πίστας η ΠΑΟΛΑΑΑ..!!! Η σημαντικότερη λαική ερμηνεύτρια της γενιάς της με την μοναδική χροιά της φωνής της..την εκρηκτική της σκηνική παρουσία..με την αμεσότητα με το φανατικό κοινό της..με μια τεράστια προίκα απο διαχρονικές επιτυχείες.. με της τεράστιες πωλήσεις δίσκων..με κάθε της εμφάνιση SOLD OUT και με ακόμα ενα βραβείο..αυτό της καλύτερης γυναίκας της χρονιάς.Έρχεται στην ΚΑΛΥΜΝΟ μας για μια και μοναδική εμφάνιση στο ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΙΣ ΚΑΣΤΕΛΛΙ προσαρμοσμένο και αλλαγμένο για της ανάγκες της τεράστιας παραγωγής που θα στηθεί για πρώτη φορά στο νησί…για όλους εσάς που αξίζετε τα καλύτερα !!! LIVE με την πολυμελή ορχήστρα της και με ενα επιτελοίο αξιόλογον καλλιτεχνών..– ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΕΓΑΚΗΣ ενας απο τους νέους του χόρου με δυναμίκη παρουσία..η ΝΑΝΣΥ ΑΛΕΞΙΑΔΗ εκθαμβωτική οσο ποτέ και ο ΠΑΡΙΣ με την ιδιαίτερη λαική φωνή του — θα μας ταξιδέψουν κάτο απο τα αστέρια για ενα βράδυ που θα συζητηθεί οσο κανένα άλο.Είστε έτοιμοι να τραγουδίσουμε όλοι μάζι όλες αυτές της μεγάλες επιτυχίες μέχρι το πρώι ???
ΚΡΑΤΑ ΜΕ..
ΘΥΜΟΣ..
ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ…
ΩΣ ΕΔΩ…
ΓΕΙΝΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΕΝΑ…
ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ…
ΝΑ Μ’ΑΦΗΣΕΙΣ ΗΣΥΧΗ ΘΕΛΩ…
ΤΙ ΣΕ ΠΟΙΑΝΕΙ…
ΕΧΩ ΜΙΑ ΖΩΗ…
ΨΕΥΤΙΚΑ…
ΦΤΑΙΣ…
ΤΩΡΑ ΣΕΡΝΕΣΑΙ…
ΜΗΔΕΝ…
ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΘΕΟΣ…
ΤΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟ…
ΔΕΝ ΣΕ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΥΡΑΝΕ…
ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ…
ΚΡΥΒΩ ΑΛΗΤΕΙΑ…
ΚΡΥΑ ΑΓΚΑΛΙΑ…
ΚΙ ΕΠΙΝΑ..
ΕΝΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΗΔΑΩ ΤΑ ΚΥΜΑΤΑ…
και τόσες άλες μεγάλες επιτυχίες.
Ετοιμαστείτε για το πιο καυτό το πιο εκρικτικό βράδυ του καλοκαιριού..!!! Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που κάνετε τα βράδια μας SOLD OUT…Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους χοριγούς εποικοινωνοίας που ειναι πάντα δίπλα μας..– ΑΙΓΑΙΟ ΤV-GOSSIP TV-NEWS PISTOL-RADIO CITY-RADIO PROTO-RADIO ARXANGELOS-AEGEAN NEWS-KOSVOICE-KOSNEWS24-KOSTODAY-STATHMOS NET-VIMA TIS KO-KALYMNIAN VOICE-PALMOS TIS KALYMNOU-ARGO TIS KALYMNO- για την άψωγη συνεργασία μας και φυσικά την κάβα ΑΙΓΑΙΟΥ του Κ.Γ.ΠΕΤΡΙΔΗ και την εταιρεια DIAGEO HELLAS..–SUPPORT RAF.–
#RAF #PAOLA #SUMMER2017 #PAOLA_TOUR #KENTRO_DIASKEDASIS_KASTELLI #MAD_MUSIC_CAFE_BAR #PAOLA_ON_FIRE
Φωτογραφία του Rafail Tezaris C Mad.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ