ΒΙΟ HELLAS: ΜΕΣΑΡΙΑΝΟ το πιο αγνό κρασί Πανελλαδικά!

3
5859
ΒΙΟ HELLAS  
Σε έλεγχο που έγινε από την BIO HELLAS στο πιστοποιημένο οινοποιείο ΜΕΣΑΡΙΑΝΟ αυτή τη φορά στο τελικό προϊόν (κρασί) στο εργαστήριο της AGROLABRDS εξειδικευμένο σε τρόφιμα και ποτά δεν βρέθηκε καμία χημική ουσία ούτε καν από τα επιτρεπόμενα χημικά σκευάσματα.
Ακόμα και στο έλεγχο για θειώδη με 9mm ανά λίτρο όπου είναι επιτρεπτό για κρασιά BIO το ΜΕΣΑΡΙΑΝΟ έχει 6.9 και κατατάχθηκε ως το πιο αγνό κρασί Πανελλαδικά.
Ξεκινήσαμε το 1998 τις πρώτες μας καλλιέργειες με πολύ κόπο αλλά με μεράκι προσπαθώντας να πετύχουμε ένα μεγάλο  στοίχημα με τον εαυτό μας ενάντια σε όλους και σε όλα.
Το βασικό μας εγχείρημα ήταν να καλλιεργήσουμε και να στραφούμε στον πρωτογενή τομέα όπως τον παλιό καλό καιρό, χωρίς πρόσθετα χημικά παρά μόνο με ζωική λίπανση και
θειάφι να παράγουμε ένα αγνό παραδοσιακό κρασί.
Το πετύχαμε ξεπερνώντας κάθε προσδοκία και κακοπροαίρετα σχόλια φτιάχνοντας το Μεσαριανό. Οινοποιούμε όσο απίστευτο και αν φαίνεται χωρίς έτοιμες ζύμες , χωρίς χρώματα και αρωματικά πρόσθετα, χωρίς τεχνητά διαυγηστικά, φτάνοντας το τελικό προϊόν μετά από δωδεκάμηνη ζύμωση και ωρίμαση μόνο σε δρύινα γαλλικά βαρέλια εμφιαλώνοντας πάντα αφιλτράριστο κι εξασφαλίζοντας την μοναδική ποιότητα του χαρακτήρα του σαν κρασί του περασμένου αιώνα.
ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ! 
Με εκτίμηση Μωρές Νικόλαος, Μωρές Απόστολος

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΝΙΚΟ ! ΟΙ ΚΟΠΟΙ ΣΟΥ ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΑΞΙΟΖΗΛΕΥΤΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ! ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΑΓΝΟΥ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙΝΟΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΠΑΤΡΟΠΑΡΑΔΟΤΟ ΝΤΟΠΙΟ ΚΡΑΣΙ! ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ…. ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΠΑΛΕΥΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!
    Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΣΟΥ!

  2. Το Μεσαριανό που παράγεται από τον Νίκο και τον Απόστολο Μωρέ, είναι πραγματικά υπέροχο κρασί.!!!!!!!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ