Πόσο καιρό έχετε να απολυμάνετε τον χώρο σας;

0
2941

Πόσο καιρό έχετε να απολυμάνετε τον χώρο σας;

 

 

Οι απολυμάνσεις επιβάλλονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, προκειμένου να εξουδετερώνονται ιοί, βακτηρίδια, μύκητες και παθογόνοι μικροοργανισμοί, όπως η λεπτοσπείρωση και ο covid-19. Επίσης, οι απολυμάνσεις πραγματοποιούνται και για κατσαρίδες, μυρμήγκια, κοριούς, τρωκτικά και άλλα ζωύφια που είναι φορείς μικροβίων και μολυσματικών ασθενειών. Εάν, λοιπόν, ήρθε η στιγμή για την απολύμανση του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου, το συνεργείο της Biogeneralco, που είναι διαθέσιμο 24 ώρες το 24ωρο, είναι σε θέση να αναλάβει την εξυγίανση του χώρου σας με τη μέθοδο ψυχρής εκνέφωσης (fogger), στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς!

 

 

 

Μυοκτονίες υψηλών προδιαγραφών!

 

 

Οι μυοκτονίες για την καταπολέμηση ποντικιών είναι απαραίτητες ακόμα και προληπτικά, σε χώρους με αυξημένες πιθανότητες εμφάνισή τους. Άλλωστε, πάντα η πρόληψη είναι καλύτερη της… θεραπείας. Απευθυνθείτε, λοιπόν, στην έμπειρη κι εξειδικευμένη ομάδα της Biogeneralco και απαλλαγείτε από την επιζήμια παρουσία των τρωκτικών. Επωφεληθείτε από τις προσιτές τιμές και ξεγνοιάστε μια για πάντα!

 

 

Απεντομώσεις για ασφαλή καθημερινότητα!

 

 

Οι απεντομώσεις για κατσαρίδες, έντομα αποθήκης, ψύλλους, αράχνες, μυρμήγκια και άλλα πολλά έντομα που συναντώνται στον χώρου του σπιτιού, του γραφείου ή της πολυκατοικίας στην οποία διαμένετε, είναι υψίστης σημασίας, εάν θέλετε να ζείτε σε ένα περιβάλλον ασφαλές. Η Biogeneralco, μάλιστα, ανεξαρτήτως του είδους των εντόμων, κάνει χρήση οικολογικών, άοσμων υλικών, εγκεκριμένων από τον Εθνικό Οργανισμό Τροφίμων (ΕΟΦ) και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ΥπΑΑΤ). Επωφεληθείτε, λοιπόν, από τις πολύ συμφέρουσες τιμές της, επισκεφθείτε το biogeneralco.gr και κλείστε το ραντεβού σας για να απαλλαγείτε μια κι έξω από τα ενοχλητικά έντομα.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ