𝐂𝐞𝐫𝐬𝐚𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟑 | 𝐃𝐈𝐍𝐎𝐑𝐈𝐒

0
4929

𝐂𝐞𝐫𝐬𝐚𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟑 | 𝐃𝐈𝐍𝐎𝐑𝐈𝐒
🔆Είμαστε υπερήφανοι που παραβρέθηκε και φέτος στη διεθνή έκθεση Cersaie στη Bologna, που φέτος γιορτάζει τα 40 χρόνια της ύπαρξής της. Αυτή η εμβληματική εκδήλωση αποτελεί ένα σημαντικό γεγονός στον κόσμο των πλακιδίων/ μπάνιου/ επιφανειών και αποτελεί μια ευκαιρία για εμάς να ενημερωθούμε για τις νέες τάσεις και να ανακαλύψουμε τα πιο καινοτόμα υλικά για τους πελάτες μας.
❇️Η επίσκεψή μας στην έκθεση μας επέτρεψε να συναντήσουμε τους κορυφαίους κατασκευαστές και σχεδιαστές από όλο τον κόσμο, καθώς και να εξερευνήσουμε τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα των υλικών.
❇️Είμαστε αποφασισμένοι να φέρουμε την κορυφαία ποιότητα και τις πιο ενδιαφέρουσες επιλογές στους πελάτες μας, και αυτή η εμπειρία στη Cersaie μας βοήθησε να ενισχύσουμε την αφοσίωσή μας προς αυτόν τον στόχο. Σας ευχαριστούμε για τη στήριξή σας και ανυπομονούμε να μοιραστούμε μαζί σας τις νέες μας δημιουργίες και τα υλικά που ανακαλύψαμε!
🎉Συμπληρώνοντας δύο δεκαετίες από την πρώτη μας παρουσία στην έκθεση CERSAIE, είμαστε χαρούμενοι να ανακοινώσουμε τη διαθεσιμότητα εργοστασιακών υλικών στα καταστήματά μας, με εξαιρετικές ευκαιρίες προσφορών. ‼️
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ