Στιλάτοι τρόποι για να φορέσετε μία ζώνη με φόρεμα

0
2216
Back view of unrecognizable carefree female in white summer dress and sunhat standing in meadow and enjoying evening

Ο συνδυασμός φορέματος-ζώνης αποτελεί έναν εξαιρετικό τρόπο για να τονίσουμε τα δυνατά μας στοιχεία, αλλά και να δείξουμε κομψές και στιλάτες. Υπάρχουν αρκετές ενδυματολογικές προτάσεις, ώστε να ξεχωρίσουμε με το σύνολό μας, χάρη σε ένα πολύ απλό ζευγάρωμα των δύο αυτών στοιχείων.

Χρησιμοποιήστε μια λεπτή ζώνη για αναδείξετε τη μέση σας

Ένας από τους πιο δημοφιλείς και διαχρονικούς τρόπους να στιλιζάρετε μια ζώνη με φόρεμα, είναι η επιλογή σε μία στενή ζωνη γυναικεια που λεπταίνει και σμιλεύει τη σιλουέτα. Αυτός είναι ένας ιδιαίτερα αποτελεσματικός τρόπος καθορισμού της σιλουέτας, ιδιαίτερα με πιο χαλαρά και ανάλαφρα φορεματα γυναικεια. Με το τσίμπημα της μέσης, η λεπτή ζώνη αναδεικνύει τις καμπύλες σας και δίνει γενικότερα ένα πιο προσεγμένο και ολοκληρωμένο look. Όταν επιλέγετε τι είδους ζώνη θα ταιριάξετε με το φόρεμα σας, πρέπει να αναλογιστείτε το χρώμα και το υλικό της. Για παράδειγμα, ένα ουδέτερο χρώμα όπως μαύρο ή καφέ μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες περιστάσεις και με πολλά διαφορετικά στυλ φορέματος. Το δέρμα ή η δερματίνη είναι το πιο κλασικό υλικό για ζώνες, ωστόσο, μπορείτε να πειραματιστείτε και με υλικά όπως σουέτ, λουστρίνι ή ακόμα και μεταλλικές λεπτομέρειες που θα προσθέσουν οπτικό ενδιαφέρον στο σύνολο σας.

Πώς να δοκιμάσω μια τολμηρή statement ζώνη;

Αν θέλετε να κάνετε εντύπωση με το look σας, δοκιμάστε να φορέσετε μια ζώνη που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Μπορείτε να βρείτε ιδιαίτερες ζώνες με σχέδια, κεντημένες, πλατιές, με αλυσίδες, από περίτεχνα υλικά, όπως μέταλλο ή μετάξι. Αυτές θα προσδώσουν ένα οπτικό ενδιαφέρον στο σύνολο σας και γενικότερα θα τραβήξουν την προσοχή στη μέση σας. Γι’ αυτό, είναι η τέλεια ευκαιρία να αναδείξετε την σιλουέτα σας και να δώσετε έμφαση στην καμπύλη σας. Προσοχή όμως, η επιλογή φορέματος είναι πολύ σημαντική. Θα πρέπει να επιλέξετε ένα φόρεμα που ταιριάζει σε στυλ με τη ζώνη ή είναι αρκετά απλό, ώστε να δημιουργεί έτσι αντίθεση. Στην περίπτωση που το φόρεμα είναι εξίσου έντονο με την ζώνη, το look κινδυνεύει να γίνει φλύαρο. Θα βρείτε μεγάλη γκάμα από ζώνες στο https://answear.com.cy/k/gunaikeia/axesouar/zones.

Βάλτε τη ζώνη σας πάνω από το σακάκι ή τη ζακέτα σας

Είναι ένας πιο ασυνήθιστος και τολμηρός τρόπος για να φορεθεί ένα look. Ωστόσο, δημιουργεί ένα αδιαμφισβήτητα κομψό και ακόμα και για πιο επίσημες περιστάσεις σύνολο. Μάλιστα, μπορείτε έτσι να αξιοποιήσετε και φορεματα γυναικεια αμάνικα ή γενικότερα πιο καλοκαιρινά, που με το σακάκι ή τη ζακέτα από πάνω, γίνονται κατάλληλα για πιο ψυχρό καιρό. Είναι αγαπημένη τεχνική για το φθινόπωρο και το χειμώνα, αφού η κάθε γυναίκα βρίσκει ευκαιρία να αναδείξει το σώμα της παρά τα διάφορα layer που φοράει. Μπορείτε να συντονίσετε χρωματικά τα στοιχεία του συνόλου σας, δηλαδή το σακάκι, τη ζώνη, το φόρεμα, καθώς και τα παπούτσια και το καλσόν που φοράτε. Έτσι σας δίνονται άπειρες δημιουργικές ικανότητες για ένα σύνολο που θα κλέψει ματιές.

Ταιριάξτε τη ζώνη με τα παπούτσια σας

Και τα δύο αποτελούν αξεσουάρ του συνόλου σας, οπότε πρέπει να επιλεχθούν με προσοχή. Καταφέρνοντας να τα ταιριάξετε μεταξύ τους είναι σίγουρο ότι θα δημιουργήσετε ένα πιο αρμονικό σύνολο. Για παράδειγμα, φορώντας μαύρα λουστρίνια με ασημένια στοιχεία θα ταίριαζε τέλεια μια ζώνη ίδιου στυλ. Ακόμα, αφού έχετε επιλέξει την ενδυμασία του φορέματος, ταιριάζοντας αυτά τα δύο στοιχεία θα δημιουργήσετε μια νοητή γραμμή από τη μέση μέχρι τα παπούτσια σας, δίνοντας έτσι έμφαση στα πόδια. Με το κατάλληλο φόρεμα, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ένα πολύ κολακευτικό αποτέλεσμα, που αναδεικνύει το σώμα σας αλλά και τα κομμάτια που έχετε φορέσει.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ