Θερινός Ορφέας: Πρόγραμμα προβολών 12/8 – 18/8/2021

0
508

Πρόγραμμα προβολών 12/8 – 18/8/2021

Στον Θερινό Κινηματογράφο Ορφέα από την Πέμπτη 12/8 έως και την Τετάρτη 18/8 θα προβληθούν οι παρακάτω ταινίες.

FREE GUY

Υπόθεση:  Eνας συνηθισμένος τραπεζίτης, ανακαλύπτει πως στην πραγματικότητα συμμετέχει σε ένα open-world video game και αποφασίζει να γίνει ο ήρωας της δικής του ιστορίας… την οποία διαμορφώνει ο ίδιος. Σε ένα κόσμο όπου δεν υπάρχουν όρια, έχει αποφασίσει να γίνει αυτός που θα σώσει τον κόσμο με τον δικό του τρόπο… πριν να είναι πολύ αργά.

Διάρκεια: 115’

Είδος: Περιπέτεια, Κωμωδία   Σκηνοθεσία: Σον Λέβι

Ηθοποιοί: Ράιαν Ρέινολντς, Τζόντι Κόμερ, Λι Κίρι, Τάικα Γουατίτι

Πέμπτη 12/8:   23:05

Παρασκευή 13/8: 21:00

Σάββατο 14/8 :   23:00

Δευτέρα 16/8:   23:15

Τρίτη 17/8:  21:00

Tετάρτη 18/8: 23:05

 

ΟΙ ΜΑΓΙΣΣΕΣ (THE WITCHES)

Υπόθεση: Από τον βραβευμένο με Όσκαρ σκηνοθέτη, Ρόμπερτ Ζεμέκις (“ForrestGump”) έρχεται μία φανταστική περιπέτεια βασισμένη στο βιβλίο του Ρόαλντ Νταλ «Οι Μάγισσες». H σκοτεινά χιουμοριστική και συγκινητική ιστορία του νεαρού ορφανού αγοριού (Μπρούνο), το οποίο, στα τέλη του 1967, πηγαίνει να ζήσει με την αγαπημένη του γιαγιά (Σπένσερ) στην κωμόπολη Ντεμόπολις, στην Αλαμπάμα. Καθώς το αγόρι με τη γιαγιά του συναντούν κάποιες παραπλανητικά λαμπερές, αλλά απόλυτα διαβολικές μάγισσες, η ίδια σοφά απομακρύνει το αγόρι σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο δίπλα στη θάλασσα.

Διάρκεια: 106’

Είδος: Περιπέτεια Φαντασίας   Σκηνοθεσία: Ρόμπερτ Ζεμέκις

Ηθοποιοί: Αν Χάθαγουεϊ, Οκτάβια Σπένσερ, Στάνλεϊ Τούτσι

Δευτέρα 16/8:   21:00 | DANCE SHOW & ΤΑΙΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΥΣ ΜΑΘΗΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΧΟΡΟΥ BALLERINAS & DREAMS

Τρίτη 17/8:  23:15

Tετάρτη 18/8: 21:00

 

OLD

Υπόθεση:  Ένα ανατριχιαστικό, μυστηριώδες νέο θρίλερ από τον δημιουργό ταινιών που σφράγισαν το σύγχρονο σινεμά του φανταστικού, όπως η «Η Έκτη Αίσθηση» (The Sixth Sense), ο «Άφθαρτος» (Unbreakable), «Σκοτεινό Χωριό» (The Village). Στο επίκεντρο της ιστορίας έχουμε μια οικογένεια που πηγαίνει διακοπές αναψυχής σε ένα τροπικό θέρετρο. Εκεί θα ανακαλύψει μια καλά κρυμμένη, ειδυλλιακή παραλία όπου θα αποφασίσει να περάσει μερικές ξένοιαστες ώρες μαζί με μερικούς ακόμα εκλεκτούς επισκέπτες. Όμως, σε αυτή την παραλία, κάτι πολύ παράξενο και αλλόκοτο συμβαίνει. Με κάποιον ανεξήγητο τρόπο οι άνθρωποι γερνούν γρήγορα…

Διάρκεια: 108’

Είδος: Θρίλερ Mυστηρίου  Σκηνοθεσία: Μ.Νάιτ Σιάμαλαν

Ηθοποιοί: Γκάελ Γκαρσία Μπερνάλ, Βίκυ Κρίπς, Ρούφους Σιούελ, Κεν Λιούνγκ, Νίκι Αμούκα-Μπερντ, Άμπει Λι

Κυριακή 15/8:  23:05

BLACK WIDOW

 

Υπόθεση:  H Scarlett Johansson έρχεται ως Natasha, ή Black Widow αν προτιμάτε, στο νέο περιπετειώδες θρίλερ των Marvel Studios. Η Black Widow αποτελεί την πρώτη ταινία της τέταρτης φάσης του Marvel Cinematic Universe. Στην ταινία εμφανίζεται η Florence Pugh στο ρόλο της Yelena, ο David Harbour ως Alexei (The Red Guardian) και η Rachel Weisz ως Melina.

Διάρκεια: 133’

Είδος: Περιπέτεια Επιστημονικής Φαντασίας  Σκηνοθεσία: Κέιτ Σόρτλαντ

Ηθοποιοί: Σκάρλετ Τζόχανσον, Ρέιτσελ Βάις, Ντέιβιντ Χάρμπορ, Φλόρενς Πιου, Γουίλιαμ Χερτ

Παρασκευή 13/8: 23:15

 

ΛΑΣΙ, ΓΥΡΝΑ ΣΠΙΤΙ

ΜΕΤΑΓΛΩΤΙΣΜΕΝΟ

Υπόθεση:  Ο 12χρονος Φλο και η σκυλίτσα του, Λάσι, είναι αχώριστοι φίλοι που ζουν αμέριμνοι σε ένα ειδυλλιακό χωριό στη νότια Γερμανία. Όταν ο πατέρας του Φλο χάνει τη δουλειά του, η οικογένεια αναγκάζεται να μετακομίσει σε ένα μικρό διαμέρισμα όπου απαγορεύονται τα σκυλιά κι έτσι ο Φλο, απαρηγόρητος, αναγκάζεται να αποχωριστεί την καλύτερή του φίλη. Όταν η ατμόσφαιρα στο καινούργιο της σπιτικό αρχίζει να γίνεται εχθρική, η Λάσι θα αρπάξει την ευκαιρία να δραπετεύσει και να ξεκινήσει ένα, γεμάτο περιπέτειες, ταξίδι για να διασχίσει τη Γερμανία και να επιστρέψει στον πολυαγαπημένο της φίλο. Όμως και ο Φλο δεν κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια: αρχίζει κι εκείνος να αναζητάει τη Λάσι – και τίποτα δεν μπορεί να τους σταματήσει από το να ξαναβρούν ο ένας τον άλλον!

Διάρκεια: 96’         Είδος: Οικογενειακή      Σκηνοθεσία: Χάνο Ολντέρντισεν

Ηθοποιοί : Νίκο Μαρισκα, Σεμπάστιαν Μπέτζελ

Σάββατο 14/8: 21:00

 

ΛΟΥΚΑ(LUCA)

Υπόθεση:  Η Disney και η Pixar σας προσκαλούν να ζήσετε ένα καλοκαίρι διαφορετικό από τα άλλα. Η ταινία «ΛΟΥΚΑ» διαδραματίζεται σε μια όμορφη παραθαλάσσια πόλη που βρίσκεται στην ιταλική Riviera και αποτελεί μια ιστορία ενηλικίωσης. Ένα νεαρό αγόρι, ο Λούκα βιώνει ένα αξέχαστο καλοκαίρι γεμάτο παγωτά, ζυμαρικά και ατελείωτες βόλτες με σκούτερ. Ο Λούκα μοιράζεται αυτές τις περιπέτειες με τον καλύτερο του φίλο, με τον οποίο μοιράζονται επίσης και το ίδιο μυστικό: είναι και οι δύο θαλάσσια τέρατα από έναν άλλο κόσμο, ακριβώς κάτω από την επιφάνεια του νερού.

Διάρκεια: 100’         Είδος: Κινούμενα Σχέδια    Σκηνοθεσία: Ενρίκο Καζαρόσα

Πέμπτη 12/8 :  21:00

Κυριακή 15/8: 21:00

Σας περιμένουμε!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ