ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΧ1 Ο ΑΡΗΣ ΤΣΑΡΝΑΣ στη 2η θέση της Βαθμολογίας! (Pics)

0
2445

ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΧ1 Ο ΑΡΗΣ ΤΣΑΡΝΑΣ ΣΚΑΡΦΑΛΩΝΕΙ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Εξαπολύοντας δυνατή αντεπίθεση στους τελευταίους γύρους, ο Άρης Τσαρνάς παίρνει τη νίκη στο πρώτο σκέλος της ΜΧ1 και σκαρφαλώνει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Στην ανανεωμένη και καλά προετοιμασμένη πίστα της Μεγαλόπολης δόθηκαν σκληρές μάχες και στις δύο κατηγορίες, με τους αναβάτες της Husqvarna MOTUL MX Team να πρωταγωνιστούν ολοκληρώνοντας το Σαββατοκύριακο με σπουδαίο βαθμολογικό κέρδος.

Ο προτελευταίος γύρος του πρωταθλήματος ξεκίνησε ιδανικά για τη Husqvarna MOTUL MX Team, με τον Άρη Τσαρνά να γράφει επάνω στη Husqvarna FC 450 του ταχύτερο χρόνο στα δοκιμαστικά του Σαββάτου. Για μία ακόμη φορά ο Άρης Τσαρνάς μπήκε από νωρίς στο γκρουπ των πρωτοπόρων και στα δύο τελικά σκέλη της ΜΧ1. Ξεκινώντας τον αγώνα στην τέταρτη θέση, ανέκαμψε σταδιακά και με επίθεση διαρκείας κατάφερε να κατακτήσει τη δεύτερη φετινή του νίκη. Τερματίζοντας δεύτερος στο επόμενο σκέλος, ο Τσαρνάς είδε το βαθμολογικό του όφελος να αυξάνεται. Κερδίζοντας δύο θέσεις στην βαθμολογική κατάταξη ο αναβάτης από την Κω βρίσκεται πλέον δεύτερος στην ΜΧ1.

Η Husqvarna MOTUL MX Team ανανεώνει το αγωνιστικό ραντεβού της για το Σαββατοκύριακο 25-26 Ιουνίου, με τον έβδομο και τελευταίο φετινό αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Motocross 2017 να φιλοξενείται στην πίστα της Πτολεμαΐδας. Στην 2η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος σκαρφάλωσε ο αναβάτης της HUSQVARNA MOTUL MX TEAM Άρης Τσαρνάς

Άρης Τσαρνάς: “Ήταν ένα σχεδόν τέλειο Σαββατοκύριακο σε μία πολύ ωραία πίστα. Για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα πέτυχα τον ταχύτερο χρόνο στα δοκιμαστικά και κάνοντας καλή διαχείριση δυνάμεων κατάφερα να πάρω τη νίκη στο πρώτο σκέλος. Πιστεύω πως θα μπορούσα να το είχα πετύχει και στο δεύτερο καθώς είχα τις δυνάμεις που χρειαζόμουν, όμως ένα αναπνευστικό πρόβλημα που με ταλαιπωρεί από τον αγώνα της Πτολεμαΐδας δε μου επέτρεψε να πιέσω περισσότερο. Ακόμα και έτσι, η άνοδος στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας ήταν ο στόχος για τον αγώνα της Μεγαλόπολης και τα καταφέραμε. Τώρα κοιτάμε τον αγώνα της Πτολεμαΐδας όπου θα προσπαθήσουμε να κλείσουμε τη χρονιά με μία καλή εμφάνιση και δύο νίκες.

Ιάσωνας Μπιζιργιάννης – Team Manager – Husqvarna MOTUL MX Team: “Για μία ακόμη φορά απολαύσαμε εντυπωσιακούς αγώνες και στις δύο κατηγορίες, με τους αναβάτες της ομάδας μας να δίνουν σκληρές μάχες για τη νίκη και το βάθρο. Στην ΜΧ1 ο Άρης ήταν για μία ακόμη φορά ταχύτατος και κάνοντας σωστή διαχείριση των δυνάμεών του κατάφερε να πάρει μία εντυπωσιακή νίκη στο πρώτο σκέλος. Ακόμα και έτσι η άνοδος από την τέταρτη θέση της βαθμολογίας στη δεύτερη, είναι ένα ιδιαίτερα θετικό αποτέλεσμα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ