Βοήθεια στους πυρόπληκτους από την Κω

4
1730
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΩ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΣΑΣ ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥΜΕ ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ:
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΚΩ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΦΟΝΙΚΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ. ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥΜΕ ΟΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΣΕ:
ΚΟΛΛΥΡΙΑ
ΝΕΡΟ
ΡΟΥΧΑ
ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΕΣ
ΙΣΟΤΟΝΙΚΑ ΠΟΤΑ
ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
ΓΑΛΑΤΑ
ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΑ
ΓΑΖΕΣ
ΠΑΝΕΣ
ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ
ΧΑΡΤΙΑ ΥΓΕΙΑΣ
ΣΑΜΠΟΥΑΝ
ΣΑΠΟΥΝΙΑ
ΟΔΟΚΡΕΜΕΣ
ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΕΣ
ΤΡΟΦΕΣ ΖΩΩΝ
*ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΚΕΤΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗ ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021 ΣΤΙΣ 18:00Μ.Μ. ΟΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥΣ. ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.
*ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ, ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΦΟΡΑΜΕ ΓΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣΚΑ
* ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΚΟΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΚΕΤΑΡΙΣΜΑ.
*Η ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΚΑΣΣΟΥΔΑΚΗ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ Κου Λάκη Χατζηαντωνίου.
Ευχαριστουμε Θερμά για την συνεισφορά όλων!
ΕΚΔΗΛΩΣΗ FACEBOOK:

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μη μου τους κύκλους τάραττε!
    Πάλι οι ιδιώτες ξελασπώνουν την κατάσταση!
    Αντε για ηλιοθεραπεια

  2. Ο δήμος φίλε μου θα σου’λεγα τι κάνει αλλά σέβομαι και εσένα και όλο τον κόσμο που διαβάζει aegeanews.Συγχαρητηρια στα παιδιά που πήραν την πρωτοβουλία, ο Θεός να τους δίνει πάντα υγεία και να κάνουν πάντα τόσο αξιεπαινες πράξεις στην ζωή τους.

  3. Μαζεύεται πράγματα για πυρόπληκτους και λέτε σε μια βδομάδα. Πέρα απ αυτό πάτ3 να οργανώσετε κάτι και ζητάτε εθελοντές. Οπότε απλά θέλετε να φανείτε εσείς ότι το κάνατε όλο αυτό

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ