ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ Η άγρια ομορφιά της Κω με τα μανιασμένα κύματα

11
3509

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Η άγρια ομορφιά της Κω με τα μανιασμένα κύματα…

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μας πιάνει που μας πιάνει κατάθλιψη στο νησί αυτό κάνει και παλιοκαιρο..

    • Κάτι άλλο θα φταιει. Εγώ που είμαι από αλλού, κάνω τον σταυρό μου που με έστειλε ο ΘΕΟΣ σε αυτό το πανέμορφο νησί. Η ΚΩΣ είναι ένα διαμάντι ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΟ. Και μάλιστα την ΒΡΙΣΚΩ χοντρά να βλέπω την θάλασσα κάπου κάπου έτσι. Αρκεί να είμαι στεριά!!!

    • …εύκολο πάντως είναι να ξεμπλέξεις. Λοιπόν, το λιμάνι ξέρεις πού είναι; Θα πας εκεί, θα αράξεις, και στο πρώτο πλοίο (που θα πιάσει λιμάνι) θα μπεις και θα πας στο ‘καλό’!! Θα έρθουμε στο λιμάνι να σου κουνήσουμε το μαντήλι. Αμάν με την μιζέρια σας μερικοί!!!

  2. Ενώστε την μαρίνα με το λιμάνι με παράλληλη επέκταση και των δύο με θέσεις για κρουαζιερόπλοια εκτός και περισσότερες θέσεις σκαφών αναψυχής, γιοτ κτλ καθώς και ναυπηγοεπισκευαστικής με μια κίνηση πολλαπλά οφέλη με κατακόρυφη αναβάθμιση της περιοχής των υποδομών του επιπέδου και της ποσότητας του τουρισμού και τουριστών και προστασία από την διάβρωση των ακτών … Μην βλέπετε μόνο το σήμερα όρεξη όραμα και σχεδιασμός για το μέλλον … Οι δρόμοι όλου του νησιού χαλιά μαύρα, έλλειψη πολιτισμού! Τα δημόσια κτήρια η κεντρική αγορά αβαφα στο έλεος, τα πάρκινγκ με λακούβες και χώμα! 2 χρόνια τώρα που δεν έχει τουρισμό έπρεπε το νησί να είναι «εργοτάξιο» είναι ευκαιρία και ο χρόνος πάει χαμένος..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ