«Μπροβάλετε να δείτε…» εκδήλωση αφιερωμένη στον Δημήτρη Συνεσίου, Δευτέρα 9μμ Θεατράκι Ευαγγελίστριας

4
236

Ο ΔΟΠΑΒΣ και ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής ΑΡΙΩΝ διοργανώνουν  στο πλαίσιο των Θερινών Ιπποκρατείων 2020 μουσικοχορευτική εκδήλωση με τίτλο ‘’ μπροβάλετε να δείτε..’’ υπό την επιμέλεια του χοροδιδάσκαλου Γιάννη Μαστόρου τη Δευτέρα 27 Ιουλίου στις 9 το βράδυ στο Θεατράκι Ευαγγελίστριας.

Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Δημήτρη Συνεσίου και μετέχουν τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου και οι μουσικοί Κυριάκος Παππούλης στο βιολί και στο τραγούδι και Ιπποκράτης Πατάκος στο λαούτο και στο τραγούδι.

 

Γραφείο Ενημέρωσης

Τμήμα Πολιτισμού

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. για το θέμα, για τον χώρο, για τον τίτλο, για το που είναι αφιερωμένη και με βάση αυτά που έχουμε δει από τον σύλλογό σας στο παρελθόν σίγουρα αξίζει να είμαστε εκεί!
    Μιας και σας βλέπουμε μόνο από βίντεο.

  2. ΜΗΤΣΑΡΑ ΠΑΝΤΑ ΑΞΕΧΑΣΤΟΣ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΣΥΝΧΩΡΙΑΝΩΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΣ—ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΟΣ ΠΑΝΤΑ

  3. Γιατί ρε παιδιά το κάνετε εκεί πέρα εφόσον είναι για τν μνήμη της Μητσάρας γτ δεν το κάνετε στην Αντιμάχεια

  4. επειδή μίλησα με του συντελεστές , σε ενημερώνω ότι η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στον Μήτσο, επειδή ήταν εξαιρετικός μερακλής και αγαπούσε την παράδοση μας! Επίσης λόγω των περιοριστικών μέτρων έπρεπε να γίνει σε ανοιχτό ελεγχόμενο χώρο όσον αφορά τον αριθμό των θεατών!
    Εμείς ως Αντιμαχειτες το χρέος μας είναι να είμαστε παρόν!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ