Ευχαριστήριο σε γιατρούς & νοσηλευτικό προσωπικό από την οικογένεια του εκλιπόντος Δ. Γεωργιόπουλου

1
395

Δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε ποτέ πως αυτή την εποχή που όλες οι ανθρώπινες αξίες έχουν χαθεί και τα συναισθήματα των ανθρώπων έχουν νεκρωθεί και μονό το κέρδος και το προσωπικό συμφέρον υπερισχύουν, ότι…

υπάρχει ελπίδα, υπάρχει μια όαση σ’ αυτήν τη κόλαση.

Βέβαια, υπάρχουν Άνθρωποι που παλεύουν καθημερινά με νύχια και με δόντια για τον συνάνθρωπο, που βρίσκονται αντιμέτωποι με τον θάνατο καθημερινά, που προσπαθούν αθόρυβα κάτω από δραματικές αντίξοες συνθήκες να βοηθήσουν ανθρώπους που πάσχουν για να ζήσουν, να νικήσουν την αρρώστια τους, να χαμογελάσουν και πάλι και πιστέψτε μας, το κατορθώνουν. Τους γνωρίσαμε . Τους είδαμε και τους ευχαριστούμε, που στην πιο δύσκολη μάχη της ζωής του αγαπητού μας άνθρωπου μας του Δημητρίου Γεωργιόπουλου του Βασιλείου στάθηκαν δίπλα μας και κοντά μας και έκαναν τα πάντα, αποδεικνύοντας ότι είναι προσωπικότητες με ήθος και αξιοπρέπεια και πρώτα από όλα άνθρωποι και μετά γιατροί.

Δυστυχώς, παρά τις μεγάλες προσπάθειες τους ο αγαπητός μας Δημήτριος Γεωργιόπουλος του Βασιλείου αναχώρησε από αυτόν τον κόσμο για το μεγάλο ταξίδι προς την αιωνιότητα για να βρεθεί κοντά στο φως του αναστημένου Ναζωραίου στην αγκαλιά της Παναγίας της Βουλκανιώτισσας και του Αγίου Σεβαστιανού.

Εμείς πρέπει ως οικογένεια του, ως ελάχιστο, να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας και με όλη την δύναμη της ψυχής μας δημόσια την Διευθύντρια της Α’ Παθολογικής Κλινικής Του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας, τον Διευθυντή της Πνευμονολογικής Κλινικής τον κύριο Νικόλαο Γραμματικόπουλο και τον ανώνυμο αλλά παντα σπουδαίο νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου, που στάθηκαν αρωγοί και συμπαραστάτες στην δύσκολη και άνιση μάχη μας.

Βέβαια, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τους ιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών και ιδιαίτερα τον Στρατιωτικό ιατρό κύριο Δρ. Δημήτριο Δουλγεράκη για το ενδιαφέρον τους και για την συνεχή επικοινωνία με την οικογένειά μας για την πορεία της υγείας του εκλιπόντος και αγαπημένου μας Δημητρίου.

Ευχαριστούμε τον Θεό της αγάπης που υπάρχουν αυτοί οι γιατροί και πρέπει όλοι μας να ξέρουμε ότι υπάρχει μια άλλη Ελλάδα. Μια Ελλάδα που μας κάνει περήφανους, που υπάρχουν επιστήμονες που αμοιβή τους είναι ένα απλό ευχαριστώ.

Σας ευχαριστούμε,

Οικογένεια Δημητρίου Γεωργιόπουλου του Βασιλείου.

Πηγή: http://www.platy-kalamatas-messinias.gr





1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Τυχαιροι εκει στη Καλαματα.Εδω στο νοσοκομειο μας τους διωχνουν να πεθανουν σπιτια τους μην τους ενοχλησουν.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ