Αρχική Ειδήσεις Σφηνάκια Κοπή πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας από το Σωματείο εξωτερικής φρουράς καταστήματος κράτησης Κω (ΦΩΤΟ)

Κοπή πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας από το Σωματείο εξωτερικής φρουράς καταστήματος κράτησης Κω (ΦΩΤΟ)

1
698

Κοπη πρωτοχρονιατικης βασιλοπιτας απο το Σωματειο εξωτερικης φρουρας κ.κ .Κω παρουσια του Διοικητη εξ.φρουρας Ζαρπουτη Ματθαιο και Διευθυντη τις φυλακης Δεμο Γιωργο.Ευχομαστε ησυχες και ασφαλεις υπηρεσιες κ ευτυχισμενο το 2020 με υγεια για σας κ τις οικογενειες σας.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, περιλαμβάνεται η Ειρηνη Μιχαλης Γιωργαλλη, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται, άτομα τρώνε, πίνακας, φαγητό και εσωτερικός χώρος
Η εικόνα ίσως περιέχει: 12 άτομα, περιλαμβάνεται η Ειρηνη Μιχαλης Γιωργαλλη, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται
Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, περιλαμβάνεται η Ειρηνη Μιχαλης Γιωργαλλη, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώρος
Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται, πίνακας και εσωτερικός χώρος

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Παιδεία , το βύσμα του βύσματος ε βύσμα …..δεν έχω προσωπικά με κανέναν απλά κανείς δεν ειναι εκεί η σε κάποια άλλη δημόσια υπηρεσία γιατί το θέλει αλλα γιατί επέλεξε τα σίγουρα αφού είχε και τις άκρες. Δεν υπαρχει σωτηρία για αυτήν την χώρα . Δεν θα χαθεί αυτή η χώρα απο τους μετανάστες που και καλα θα μας αλλοιώσουν αλλα απο το δημογραφικό και τους βολεμένους. Και συν ολα αυτα οι Έλληνες που μπορουν να κάνουν την διαφορά και να σώσουν την παρτίδα για την χώρα αναγκάζονται να μεταναστεύσουν.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ