ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ DELF-DALF- SORBONNE ΜΑΙΟΥ 2018 | TO ΓΑΛΛΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΚΩ!!!

0
1681
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Με μεγάλη επιτυχία και για δεύτερη συνεχή χρονιά στο νησί της Κω, για το διάστημα 11-13 Μαΐου 2018,διεξήχθησαν οι εξετάσεις του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος (IFG) στο 1ο Δημοτικό Σχολείο της Κω στην Περιοχή Κακό Πρινάρι.

Θα θέλαμε με ιδιαίτερη χαρά να ευχαριστήσουμε τον κ. Νικόλαο Χριστοδούλου, Διευθυντή Εξετάσεων του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος, τόσο για την άριστη διεξαγωγή και το πέρας των εξετάσεων όσο και για την ιδιαίτερη τιμή που μας έκανε με την παρουσία του.

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε θερμά τόσο για την συνεργασία που είχαμε όσο και για την ευγένεια που λάβαμε από τους Καθηγητές- Εξεταστές οι οποίοι παρευρέθησαν για την διεξαγωγή των εξετάσεων.

Τέλος, να ευχαριστήσουμε θερμά και τον κ. Πάτση Παύλο, ιδιοκτήτη του Ραδιοφωνικού Σταθμού City 93, για την φιλοξενία του κ. Χριστοδούλου δίνοντας την ευκαιρία να γίνει γνωστή η συμβολή του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος στην εκμάθηση της Γαλλικής Γλώσσας όπως επίσης και στις ευκαιρίες που παρέχονται σε όσους κατέχουν τα διπλώματα «DELFDALFSORBONNE» τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό. Επίσης να ευχαριστήσουμε τον κ. Πάτση και για την υποστήριξη του απέναντι στο φροντιστήριο LANGUAGELAND.

Ευχή μας είναι να συνεχιστεί η συνεργασία μας με

το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος με βασικό μας στόχο να γίνει η δίοδος για τα παιδιά της Κω ώστε να μάθουν και να αγαπήσουν τόσο την Γαλλική Γλώσσα όσο και τη Γαλλική κουλτούρα!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ