Αφίξεις: 37 παράτυπων μεταναστών σήμερα, 10 χτες & 3 συλλήψεις ημεδαπών

5
1340

Πλούσιο το αστυνομικό δελτίο…

37 παράτυποι μετανάστες αποβιβάστηκαν σήμερα το πρωί με σκάφος στις ακτές της Κω (και άλλοι 10 χτες). Επίσης, σε δύο περιπτώσεις υπήρξε αποτροπή άλλων σκαφών με παράτυπους μετανάστες από τα σκάφη του Λιμεναρχείου Κω.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού:

Στον εντοπισμό και τη διάσωση τριάντα δύο  (32) προσφύγων προέβησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα,  στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.
Ειδικότερα, περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή »ΨΑΛΙΔΙ» ν. Κω, πνευστή μηχανοκίνητη λέμβο σε δυσχερή θέση, με ικανό αριθμό αλλοδαπών επιβαινόντων.
Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, το πλήρωμα του περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. προέβη στην ασφαλή περισυλλογή και διάσωση των ανωτέρω επιβαινόντων, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο λιμένα Κω.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Κω.

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ:

Σύλληψη διωκόμενου ημεδαπού στην Κω 

Την 08-09-2017 το μεσημέρι συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, 68χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν -6- καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κω με συνολική ποινή φυλάκισης -6- ετών και χρηματική ποινή 9.000 ευρώ, για νομοθεσία περί προστασίας του περιβάλλοντος.
Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή στην Κάλυμνο

Την 08-09-2017 το πρωί, συνελήφθη στην Κάλυμνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλύμνου, 22χρονος ημεδαπός, ο οποίος βραδινές ώρες της 07-09-2017 αφαίρεσε δίκυκλη μοτοσυκλέτα από ημεδαπό.
Σύλληψη (10) παράτυπων μεταναστών στην Κω     

Την 09-09-2017 το μεσημέρι συνελήφθησαν στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, -10- υπήκοοι Ιράκ (-6- άνδρες και -4- γυναίκες που συνόδευαν -9- παιδιά) για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Ενεργείται προανάκριση.
Σύλληψη ημεδαπού για μη έκδοση ταυτότητας στην Κω     

Την 09-09-2017 το βράδυ συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, 23χρονος ημεδαπός, ο οποίος δεν είχε προβεί στην έκδοση δελτίου αστυνομικής ταυτότητας.
Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία στην Κω     

Την 10-09-2017 το πρωί συνελήφθη στο λιμένα της Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, 45χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος κάνοντας χρήση πλαστής θεώρησης γερμανικών αρχών, επιχείρησε να επιβιβαστεί σε ημερόπλοιο με προορισμό τη Τουρκία.

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η ΡΟΥΜΑΝΙΚΗ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗ «ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΕ» 200 «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ… Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ;

    Μια ακόμα απόδειξη ότι η ανάσχεση των λαθρομεταναστών είναι εφικτή, μας δίνει το χθεσινό παράδειγμα της ρουμανικής ακτοφυλακής, η οποία αναχαίτισε στη Μαύρη Θάλασσα δύο πλεούμενα που μετέφεραν πάνω από 200 «προσφυγάκια». Κι αυτό ήταν το τέταρτο πλεούμενο που μεταφέρει «προσφυγάκια» το οποίο αναχαίτισαν οι αρχές της Ρουμανίας στη Μαύρη Θάλασσα από τα μέσα του Αυγούστου.
    Άρα, μας κοροϊδεύουν τα εγχώρια τσιράκια του Σόρος, με τις διάφορες δικαιολογίες –προφάσεις εν αμαρτίαις! Αλλά, μην περιμένετε ανασχέσεις λαθρομεταναστών, εάν δεν έρθει στα πράγματα η Χρυσή Αυγή!

  2. Έναν νέο προορισμό ανακάλυψαν οι λαθροδιακινητές πράκτορες της Νέας Τάξης Πραγμάτων: την Κύπρο! Εκτός κι αν εκβιάζουν δι’ αυτών νέες υποχωρήσεις της ελληνικής πλευράς, στο εθνικό ζήτημα…
    Έτσι, 305 Σύριοι «πρόσφυγες», που επέβαιναν δύο πλοιαρίων πλησίασαν τις κυπριακές ακτές και ρυμουλκήθηκαν, το ένα στο αλιευτικό καταφύγιο στο Λατσί και το άλλο στον Πύργο Τηλλυρίας.
    Στο πρώτο πλοιάριο που ρυμουλκήθηκε στο Λατσί επέβαιναν 134 «προσφυγάκια», ενώ στο δεύτερο που ρυμουλκήθηκε στον Κάτω Πύργο βρίσκονταν 171.Τα δύο πλοιάρια φαίνεται να απέπλευσαν από την Μερσίνα της Τουρκίας.(ΥΓ): Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο πόλεμος στην Συρία έχει περιοριστεί σε μία και μόνη επαρχία, όπου υπάρχουν ακόμα υπολείμματα τσιχαντιστών, ενώ η υπόλοιπη χώρα είναι πλέον υπό τον πλήρη έλεγχο της κυβερνήσεως Άσαντ! Για ποιους «πρόσφυγες» μιλάμε, λοιπόν;

  3. Τα ξένα Ειδησεογραφικά Πρακτορεία προειδοποιούν ότι έρχεται μαζική έξοδος χιλιάδων Τζιχαντιστών και των οικογενειών τους προς την Ευρώπη και εννοούμε την Ελλάδα και Ιταλία, με τον μανδύα του «πρόσφυγα».
    Να το έχουν υπόψη τα σαΐνια της ροζ παρδαλής Κυβέρνησης μας.
    Εδώ χρειάζεται η ρήση του κυρίου Συμβούλου, τρομάρα του, να πάνε στα «τσακίδια».

  4. έπρεπε να γίνει και εδώ αγιασμός για την έναρξη των Χειμερινών 'αφίξεων'

    να πάει ο Δέσποτας στο Λιμάνι να καθαγιάσει τα ύδατα,να μπορούν να έρχονται ευκολότερα ,χωρίς κυματισμό,επίσης να πάει στον καταυλισμό των Αθίγγανων να κάνει αγιασμό για την Χειμερινή περίοδο και τα πλιάτσικα στα σπίτια και Ξενοδοχεία να είναι αποδοτικότερα,μόνο Χρυσά και αντικείμενα αξίας…με ευχές και ευλογίες.Άντε και σε καλή μεριά!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ