«Δοξάρια και Σκαρόφτερα» στη Νέα Τηλεόραση Κρήτης με τον Γιώργο Βιτώρο ο δικός μας Παναγιώτης Μαρκάκης

7
18565

Ο Παναγιώτης Μαρκάκης, από την Κω για άλλη μια φορά καλεσμένος στην γνωστή εκπομπή του Γιώργου Βιτώρου στη Νέα τηλεόραση Κρήτης με μια πλειάδα γνωστών καλλιτεχνών ξετυλίγει το μεγάλο ταλέντο του στη λύρα αλλά και στο τραγούδι.

Ο Γιώργος Βιτώρος ξέρει να ξεχωρίζει και να εκτιμά τους καλλιτέχνες εκείνους που έχουν σεβασμό στην παράδοση και ανοίγουν τα δικά τους φτερά κερδίζοντας από πολύ νωρίς τις εντυπώσεις και τον θαυμασμό του κοινού.

00:00 Όσα Ταξίδια με το νου (Κλείσε τα μάτια: Στέλιος Σταματογιαννάκης – Αρετή Νεονάκη

02:53 Με το δικό σου το σεβντά (Γιώργος Παπαδάκης)

04:23 Εστέρεψε απ’ τα μάθια μου (Γιώργος Παπαδάκης – Βαγγέλης Μαρκογιαννάκης) 05:57 Δε μοιάζουνε μ΄ άλλου σεβντά (Γιώργος Παπαδάκης – Βαγγέλης Μαρκογιαννάκης)

Παναγιώτης Μαρκάκης: Λύρα – Τραγούδι, Μιχάλης Φραγκιαδουλάκης: Λαγούτο Γιώργος Νηστικάκης: Λαγούτο – Τραγούδι Γιώργος Αλεφαντινός: Λαγούτο Στέλιος Σωμαράκης: Μπάσο Μιχάλης Ιατράκης: Κρουστά

 

Παρουσίαση: Γιώργος Βιτώρος 2 Φεβρουαρίου 2024

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπράβο λεβέντη μου, κρητική ψυχή της Κωάκας γής!!!! Μακάρι να σταθείς πρότυπο για μερικούς νέους και νεαρές της γενέτειράς σου που δυστυχώς η εικόνα και οι επιλογές τους είναι λυπηρές!!!! Μπράβο και στην διαπαιδαγώγηση του πατέρα, Γιώργου Μαρκάκη, που όπως ήταν αναμενόμενο από τον τρόπο ζωής του στάθηκε και εκείνος το πρότυπό σου ως παιδί, για να αρχίσεις να διαμορφώνεις την εικόνα του εαυτού σου!!!!!! Να είσαι πάντα καλά, για να μας κάνεις υπερήφανους!!!!!!

  2. Μπράβο στο παιδί. Το θυμάμαι από μικρό, που το έφερνε η οικογένεια του στα κρητικά γλέντια και καθόταν πάντα κοντά στον Αλέκο Κρητικό.
    Είναι ωραίο και ελπιδοφόρο να βλέπεις νέα παιδιά να ασχολούνται με την παράδοση μας.

  3. »τά καλά κόποις κτώνται» ,εκτός από τό ταλέντο καί τό περιβάλλον… σού αξίζει έπαινος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ