«Μάγεψε» ο Παναγιώτης Μαρκάκης στην εκπομπή του Γ. Βιτώρου στη Νέα τηλεόραση Κρήτης (BINTEO)

6
5627

ΔΕΙΤΕ BINTEO

Δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται σε εκπομπές και συναυλίες δίπλα σε μεγάλα ονόματα της Κρητικής μουσικής παράδοσης, ο μικρός στην ηλικία αλλά μεγάλος σε ταλέντο και σε χαρίσματα συμπατριώτης μας λυράρης, Παναγιώτης Μαρκάκης.
Αυτή την φορά όμως έκλεψε τις εντυπώσεις σε μία πολύ δυναμική εμφάνιση στην δημοφιλή εκπομπή του Γιώργου Βιτώρου στη Νέα τηλεόραση Κρήτης  με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Δοξάρια & Σκαρόφτερα» η οποία φιλοξενεί μουσικούς, χορευτές και μαντιναδολόγους από όλη την Κρήτη.

Ο Γ. Βιτώρος μίλησε με πολύ θερμά λόγια για τον μόλις 13 ετών Παναγιώτη Μαρκάκη, το χαρισματικό παιδί-ταλέντο από την Κω (τονίζοντας και την Κρητική ρίζα του) που ταυτόχρονα είναι άριστος μαθητής και σπάνιος χαρακτήρας. Όλα αυτά τα οφείλει όπως σωστά σημείωσε ο Γ. Βιτώρος στους δύο, επίσης εξαιρετικούς, γονείς του.

Σε ότι αφορά το εκπληκτικό παίξιμο του Παναγιώτη, όλοι μας το γνωρίζουμε, δείτε όμως στο βίντεο της εκπομπής με πόση άνεση και χάρη συνεπαίρνει με το παίξιμό του στα μονοπάτια της παράδοσης, όχι μόνο τον παρουσιαστή, τους καλεσμένους και το κοινό τους, αλλά και τους υπόλοιπους ταλαντούχους μουσικούς που τον συνοδεύουν.

 

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ.

  2. Μπράβο Παναγιώτη μου,ευχομαστε απο καρδιάς να φτασεις στην κορυφή γιατί το αξιζεις και να σε χαιρονται οι γονείς και ολη η υπέροχη Οικογένεια.Και εις ανώτερα!!!!!!!:):):):):)

  3. Να τον χαιρεστε εμενα με εκανε και εκλαψα απο χαρα τα χερακια του ειναι ευλογημενα το μπραβω ειναι λιγο και εις ανωτερα!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ