Όμορφη βραδιά με μουσικά ταξίδια απ’ τους «Group PάrΩdy» στο θεατράκι Καρδάμαινας (pics-vid)

0
1076


Μια όμορφη βραδιά χάρισαν οι GROUP PARΩDY σε όσους έδωσαν το παρών στο θεατράκι στην Καρδάμαινα και ταξίδεψαν με τις μουσικές και τις μελωδίες τους, τόσο με τα τραγούδια απ’ τους δικούς τους δίσκους όσο με άλλα γνωστά τραγούδια της έντεχνης και ροκ σκηνής.
Ο Αντώνης Αυγουλλάς φάνηκε ιδιαίτερα συγκινημένος γι’ αυτήν την συναυλία μπροστά στους δικούς του ανθρώπους και σε αυτούς που τον στήριξαν στα πρώτα του χρόνια όταν αποφάσισε να ασχοληθεί με την μουσική.
Στο τραγούδι ήταν ο Παναγιώτης Σκουλάς και στο βιολί ο Μανώλης Βουγιουκλάκης ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι την συναυλία διοργάνωσε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με την στήριξη του ΔΟΠΑΒΣ.
Επί σκηνής, με στίχους πότε ευαίσθητους πότε ανήσυχους και δυνατές ενορχηστρώσεις, η μπάντα προτείνει ένα «πάντρεμα» ηλεκτρικού & παραδοσιακού ήχου. Στις μουσικές σκηνές που εμφανίζονται, έχουν την ευκαιρία να πειραματιστούν με το νέο τους υλικό. Από το ρεπερτόριο τους δεν θα μπορούσαν να λείπουν γνωστά κι αγαπημένα τραγούδια άλλων τραγουδοποιών, «πειραγμένα» παραδοσιακά καθώς και τα τραγούδια από τις δισκογραφικές τους δουλειές.
Χαιρετισμό απηύθυνε ο περιφερειακός σύμβουλος, Γιάννης Κρητικός τονίζοντας πόσο σημαντικό είναι να υπάρχουν νέα παιδιά που δημιουργούν στον χώρο της μουσικής αλλά και ο πρόεδρος της κοινότητας Καρδάμαινας, Νίκος Πόγιας που ευχαρίστησε το μουσικό σχήμα και τους παρευρισκομένους ενώ παρών ήταν και ο πρόεδρος της ΑΝΕΜ, Νίκος Χατζηνικολάου.

Πηγή: https://www.kostv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ