ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Μοναδικές στιγμές στη μεγάλη συναυλία του Γιάννη Χαρούλη στην Κω

5
4968
Μοναδικός για ακόμη μια φορά ήταν ο αγαπημένος καλλιτέχνης, Γιάννης Χαρούλης, στη χθεσινή του συναυλία που πραγματοποιήθηκε στο Νέο Στάδιο »Ανταγόρας», στο πλαίσιο των Θερινών Ιπποκρατείων 2022.
Ο έντεχνος ερμηνευτής που μάλιστα είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στο νησί μας, χάρισε πολλές όμορφες μουσικές στιγμές στους πολλούς συμπολίτες μας που βρέθηκαν κοντά του απ’ τους οποίους απέσπασε το πιο θερμό χειροκρότημα.
Ολοκαίνουργια τραγούδια από το νέο δίσκο του Γιάννη Χαρούλη με τίτλο »Κολύμπρι» αλλά και κομμάτια που τον έκαναν ευρέως γνωστό συμπεριλήφθηκαν στο πρόγραμμα της συναυλίας προκαλώντας ευχάριστα το κοινό.
Το παρόν στη χθεσινή εκδήλωση έδωσαν, μεταξύ άλλων, η Αντιδήμαρχος Τουρισμού & Πολιτισμού, Σέβη Βλάχου, η Αντιδήμαρχος Γεωργία Κασσιώτη και η Περιφερειακή Σύμβουλος Ν.Αιγαίου, Διονυσία Κασσιώτη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το νέο άλμπουμ του Γιάννη Χαρούλη είναι το σημείο σύνδεσης του σημερινού του εαυτού με τον εικοσάχρονο Γιάννη, τότε που πρωτοηχογράφησε κάνοντας τα πρώτα του βήματα στο χώρο της μουσικής, όπως έχει επισημάνει ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του. Πρόκειται για 12 τραγούδια που ηχογραφήθηκαν σε μια εποχή που η επαφή ανάμεσα στους ανθρώπους ήταν απαγορευτική λόγω της πανδημίας.

Πηγή: https://www.kostv.gr/

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σε μια υψηλή τουριστικη ζώνη με δεκάδες ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια γιατί δίνει ο Δήμος άδεια για συναυλίες. Να τις πηγαίνει στο παλιό στάδιο στο κέντρο της πόλης.ασε που κάνουν πρόβες μεσημέρι τρεις με πέντε ώρες κοινής ησυχίας. Μεγάλη ηχορύπανση δεν αφήνουν τους τουρίστες σε ησυχία μέχρι τις δύο μετά τα μεσάνυχτα βαρουσαν τα κλαπατσιμπαλα της συναυλίας.

  2. Ένας μέτριος τραγουδιστής.Δεν είναι δικιά μου γνώμη το λέει η απήχηση του στην Ελλάδα μας κράτησε ξύπνιους ενώ έπρεπε να παμε δουλειά το πρωί όλη η πόλη άκουγε ήθελε δεν ήθελε και η είδηση είναι ότι πήγε και η αντιδήμαρχος.Έλεος.Προφανως χωρίς εισητηριο όπως πλήρωσαν οι υπόλοιποι.

  3. ΣΥΜΦΩΝΩ ΕΝ ΜΕΡΗ ΜΕΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΟ..ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΥΤΟ

    ΔΝΕ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ Η ΓΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΜΕΡΙΚΟΙ..ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΥΠΝΟΙ..ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ..ΘΑ ΚΑΛΟΥΣΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 3 ΜΕ 5 ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΧΑΡΗ..ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΦΟΡΑ ΑΥΤΗ Η ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΤΙΚΑ ΓΕΛΟΙΟΙ!!!!!!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ