ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Καταχειροκροτήθηκε η παράσταση «τα παρατράγουδα του κορονοϊού» από τον Πολιτιστικό σύλλογο Αντιμάχειας

4
1812

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ
Χαρίκλεια Χριστοφή

Υπέροχη και απολαυστική η θεατρική παράσταση «τα παρατράγουδα του κορονοϊού» από τον δραστήριο Πολιτιστικό σύλλογο Αντιμάχειας «Η Πρόοδος» στην αίθουσα της Αγίας Τριάδας Αντιμάχειας.

Έπαιξαν οι:

Αλαβέρα Ιφιγένεια, Αυγουλάς Γιάννης, Τσουκαλά Μαρίτσα, Σαράγιας Μπάμπης, Αυγουλάς Μανώλης, Καλούμα Μαρία και Γερασκλή Μαρία.

Σενάριο: Αλαβέρα Ιφιγένεια

Σκηνοθεσία: Αλαβέρα Σούλα

 

 

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τα παρατράγουδα του κορονοιου θα φανούν σε μια εβδομάδα με την αύξηση των κρουσμάτων. Μπορούσατε να περιμένετε το καλοκαίρι. έλεος Μεγάλη Σαρακοστή και κάνετε αντί για νηστεία και Εκκλησιασμους θέατρα;;

    • ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΙΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ,ΤΑ ΘΕΑΤΡΑ,ΤΑ ΩΔΕΙΑ,ΕΠΑΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ,ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΣΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΝΑΝΟΥΡΙΣΜΑΤΑ,ΛΕΓΑΝΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΥΚΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΡΟΣΕΛΚΥΑΝ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΚΤΛ…

  2. Συγχαρητήρια στην ομάδα!!!! Είναι όμως καιρός να βγουν και τα «παρατράγουδα» για το κέντρο υγείας Αντιμαχειας μήπως και αξιοποιηθεί οπως μας αξίζει. Ο Μεταξάς και οι βοηθοι του πόσο θα αντέχουν ακόμα… Σαν σύλλογος μπητε μπροστά και όλο το χωριό μαζί να καταφέρουμε ό,τι χρόνια θέλουμε και μας αξίζει….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ